Wednesday, June 23, 2010

bueKKzzz!!! PaCk ur THINg...

PAcKIng PAcKing pacKIng..
ngeee agaK malsNyeee maU pack aLL my stUff to baLIk Upsi..Huhu dah LelaMe at KG rs tersNGAt Malas Nk baLIK..wt TO do..Kena jugaKK baLIk AWAI CZZZ nk fLY to BALIiiiiiiiiiiii 29HB nih...sTudenT2 at sKOOl pun tNye awat cg balIK awai saNGat: im said.......baLIK awaI cz nkkena preparatION tuk sHOw..SHOw apa cikgu??ahakzzzz..sHOW aT baLI nnti..BUkannye G melaNcoNG sGT but pg Under
mY minOr, faculTy seNI muzIK n perseMbahan,UPsi...BukaN kena wat sHOw je bUt keNA waT bengkeL zapIN..sapE nk JOIn angkat Tngan..ahakz!!cIKgu,cikGu menaRI laaa kaMI nk TGk...ade laK sokRG studnt TUH ask me to dance...NGeee....aH balIK citer TaNG malas NK pacKINg ni..hUrm naK xnaK by to NIte dh Kena CarI baJU2 Yg naK baWa baLIK to Upsi n nK bawa G baLI..xkaN nK asK my mOmy Kot..Hehe kaN dh besOOOr..so DO it ur self....maLM ni kena Laa ketOk2 baG pacK,slING baG,trOlley beg n sgaLa Beg2 Yg naK di isI all My stUFF,belONging n clOth...banYaK la JUgak rasanYa ni cz BaJU2 kamEja yg pakaI ke KULiah Bw baLIK cz 2weeKs doING ROS(rancnGn oRientasI skOlah) AT seK men keB baLIng,kEdah..
HuhuHu..esOK lasT daY at sKOOl..FRidaY dh geRak baLIK upsI..To aLL SMKB staFF,cikgU-cikGU,penGetua, makCIk kanTIn,pak GuarD,tUkanG kebUn, n loVely sTudeNT TQ so Much!!!! gv me a GreaT n awsOme experiEnce walaUPun 2mggu aJer..baRU ku TaHU cmNER jd CIKGU nih...sTdnT2 sKNG ni..fuLAmmmmakkk...mCM -mcm ado!!!! bYk kenaGAn n penGalaMan at sMKB..rasa BaNGGa gaKK Dolu-dolU pg pakaI uniFOrm skoLaH, tie , n name tag but Nw pEGi pakaI baJU kameja bertIe n yg palINg bEst dudOK d BIlik Guru....cikGu2 yG NgaJaq duLu Pun BanGGa TGk ..HIhik sBb daH sama jD cIKgu walaUpun hanYa 2 weeks...


Tuesday, June 22, 2010

BEgiN......

weLcOme aBoard!!!!!
TesTINg tEstINg
sAYa BUdaK baRU belaJaR
jUsT waNT a saY TQ to deq Pah (tenTaNg pelaNGi) cz TeaCh me hw To CreaT a BLOg..hehe da laMa terINgin nK buat BUt x bPEr Nk pandey...so alaNG2 she aROUnd, i asK her To guide me How To creaT..
tq tq tq...