Sunday, July 31, 2011

1MALAYSIA!!!!!!!!!!!!

Gagasan 1Malaysia merupakan konsep unik yang perlu diterima oleh semua pihak di negara sebagai lambang komitmen dan usaha oleh rakyat demi mencpai yang terbaik untuk negara. Perdana Menteri berkata ia sangat berbeza dengan konsep satu negara yang diamalkan di negara lain yang mengutamakan keadilan sosial buat semua kaum dan penduduknya. simbol 1Malaysia merupakan jenama hebat yang perlu disayangi oleh rakyat. simbol itu sangat unik kerana menggunakan nombor satu yang dimasukkan dengan bendera Malaysia.

Bagi menyemarakkan lagi kempen gagasan 1Malaysia kerajaan perlu memperbanyakkan aktiviti yang boleh melibatkan pelbagai kaum seperti kebudayaan dan permainan untuk dilaksanakan disetiap peringkat masyarakat 1Malaysia. Pemimpin perlu turun padang melihat sendiri permasalahan rakyat setiap kaum tanpa mementingkan status pemimpin itu sendiri. Dengan itu semua agensi kerajaan perlu memainkan peranan yang lebih daripada sekarang dalam mewujudkan perpaduan kaum.














Dunia kian berubah

Perubahan melingkari

Melaksana hasrat hati

Kejayaan terbukti

Dunia yang megah

Dengan misi yang gagah

Kerana perpaduan

Kita masih bersama

Kita satu bangsa, Kita satu Negara

Kita satu matlamat, oooo

Kita satu bangsa, satu Negara

Kita satu Malaysia

Bermulanya sekarang

Perjalanan dilaksana

Seia sekata sehati dan sejiwa

Membina masa hadapan

Menuju kejayaan

Kita semua rakyat Malaysia

Harmoni, saling menghormati

Kita satu bangsa, Kita satu Negara

Kita satu matlamat, oooo

Kita satu bangsa, satu Negara

Kita satu Malaysia

Ibu…

Ibu….engkaulah ratu hati ku…

Ucapan selamat hari lahir yang ke-56 buat mak yang tercinta Datin Selamah Hussin

Mak!!!!!!!!! Selamat hari lahir…

Semoga panjang umur dan murah rezeqi…

Semoga mendapat keberkatan hidup didunia dan akhirat

I love u so much!!!!

Im always with u!!!

Love u so much!!!

From: ur lovely son……UNI…………

Saturday, July 30, 2011

ESOK PUASA!!!!!!!

Assalamualaikum….

Salam ramadhan kepada semua muslimin dan muslimat…

Semoga ramadhan kali ini lebih bermakna….

From: Kc..unie..izz..husnie & keluarga

www.facebook.com/Izzhuznieidraqie

Tuesday, July 26, 2011

CHOIR


PERTANDINGAN KOIR LAGU LAGU PATRIOTIK ANTARA KELAN RUKUN NEGARA SEKOLAH SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT PUTRAJAYA 2011

Tarikh : 20 jun 2011

Tempat: Dewan SMKPPutrajaya Presint 11(1)












Cikgu cikgu pengiring

Cikgu zull..cikgu aishah..cikgu suraya..cikgu husnie

Cikgu husni..anesha..dzill..tengku aida..cikgu aishah

tempat ketiga

Tahniah kepada semua yang terlibat. A big Congratulation buat cikgu Suraya sebg cikgu vocal. Insyallah tahun depan kita bg dapat no 1 nooo

Sunday, July 24, 2011

PELAJAR BERKAMAHIRAN,PEMANGKIN TRANFORMASI NEGARA

MINGGU TEKNIK DAN VOKASIONAL

SMK PUTRAJAYA PRESINT 11(2)

TAHNIAH DAH SYABAS CIKGU CIKGU KH SBB KITA DAH BERJAYA MENJAYAKAN MINGGU TEKNIK DAN VOKASIONAL INI. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENJAYAKANNYA SECARA LANGSUNG MAHUPUN TIDAK.TAHNIAH KEPADA PELAJAR YANG MENGAMBIL BAHAGIAN.

Antara aktiviti yang telah dia adakan ialah

Pertandingan menggoreng telur mata

Pertandingan rekacipta kain perca

Pertandingan peragaan musana muslimah

Pertandingan kereta kawalan jauh

Pertandingan gerai

GURU KANAN VOKASIONAL: PUAN SALMAH ISA (Merangkap cikgu pembimbing saye)

GURU KH (ERT) : PUAN MAZNAH

GURU KH (KT) : PUAN NORLIZAWATI

CIKGU PELATIH KH: CIKGU HUSNI



Cikgu maznah n cikgu kc

Juri untuk pertandingan goring telur mata

Pemenang:

1. Zaid

2. Muzaffar

3. anas





Pertandingan merekacipta kain perca

1. 1P- irsalina,Adriana,nuraqilah,ct rogaya n nadhirah

2. 1R-nur saadah n nurul izzah

3. 1E- nadiah qistina



Pertandingan peragaan busana muslimah

1. Ainal syazwani

2. Izzah zafirah

3. Alia arifa


Pertandingan kereta kawalan jauh

1. Akmal khairi

2. Naziruk shah

3. Anuar


TERIMA KASIH kepada semua yang menjayakan!!!

Kalau ada sumur diladang,

boleh kita menumpang mandi,

kalau ada umur yang panjang,

boleh kita berjumpa lagi.

Monday, July 18, 2011

RINDUNYEEEEEEEE KOLEJ ZABA,UPSI!!!!


Rinduuunyeeee kat kolej zaba..kolej zaba!!!! Miss u so much…kolej ni laa tempat aku dok sepnjang pengajian kat upsi dulu.huh!!! 3tahun stengah kowt dok kolej..dan tAk lama lagi pun dh nk abis pratikal nih.skng dah minggu ke 9 wowyyyy ada 5minggu je lagi nk abis praktikal ni..then maka tamat pengajian ku 4tahun,insylah dapat laaa ijazah sarjana muda..insyaallh..praktikal??urmmm macam dgaan kowt dok kat tempat org ni.sabar sabar sabar itu indah..so saboooorjelah..ALLAH sentiasa menguji hambanya………ni teringat bilik e209 ,Kz UPSI. Tgklerrrr bestnyeee dok bilik sokrg-sokrang so ley deco per sahaja…..jom usher usher bilik IZZ HUZNIE IDRAQIE nih…………………………..

Assalamulaikm dulu sebelum masukJ

Tuala……………tuk tetamu pn ado!!!

Meje study yg sentiasa busy kononyeee slalu stdy..yeke??

Dry kitchen laaaaa nih…macam macam ado bilik cik onie nih…hehe

Macam macam buku masa belajaq kan….rindunyee nkg studio tari kat fkulty nk menari………………….jom sapa nk join:~

Buku prsediaan mengajar tuh!!! Dah penuh dh skng ni…smpai lobam pakcik menulih!!! Hari hari kena wat lesson plan wooooooo…penat oo jd cikgu maaaaaa

Align Center
membaca jambatan ilmu..membaca dikala lapang.wah!!!!!!!!!!!!

air perlu tuk kesihatan..so minum byk air putih okeyy

taggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!

kasut..sandle...selipar...
hak milik EN izz huznie idraqie

bila lagi nak masuk pertandingan menari nih.....?

baju baju saya

cap n tie mr onie

fragranceeeeeeeeeeeeee...CK my lovely!!!

al quran...IQRA!!! bacalah.........


mont blanc
LIKe! dah nak abih nih...sape nk beli kan yg baru???

masa itu emas!!


mylovely ACER!!!Align Center



frame from BALI....plak frm KZ...penghargaan sepnjng menjdi warga KZ!!
sekiannnnnnn...........rindunyeee nak pegi kuliah...nak pegi library...nak pegi makan ngn kawan2..nk pegi studio tari..nak buat asgmnt...nak present...nak binding asgmnt...nak makan kat deli garden...makan kat kafe kz...nak men bola tmpar kat kz...nak p pasarmalam tg malim..nak nak nak nak nak...........................................
www.rinducampuslife.com.my
cikgu husni,smkputrajaya presint 11(2)
putradamai putrajaya
....................................................................