Saturday, February 23, 2013

OuThing to SiBu,sARaWak

jetty batang saribas,waiting our turn
journey to Sibu

cantik dan menarik tp tak tau nama dia. maybe untuk di buat sayur kot.atau ulam mungkin

untuk dijadikan sebagai penyental body. ada jual di body shop! ni asli nye terbaek from org kampung

our makan time at Singapore Chicken Rice

makan time
table for 4 person.bismilliah guys

shopping at Parkson

with them

umai. penah cuba??ada umai ikan, umai udang, umai obor obor

mercu tanda,Sibu

me! hahaha kacak sik??

ulat mulong atau ulat sagu
so sweet

wow! great udang galah

kulat aka cendawan aka mushroom

obor obor guys! sedap kalau dibuat kerabu
u should try,im done!
sekian 
jumpa lagi
......................................................................................................

MAULIDRASUL AND CHINESE NEW YEAR balik kampung!


a moment with Malaysia Airlines

from Kuching by Mas tak ada flight direct ke penang,so kena transit KLIA. so apa lagi mencari kwn kwn yg masih setia dgn Mas. alhamdulillah tak boring walaupun transit 3jam sbb dpt lepak borak minum dgn kwn kwn lama
friendship never end !


Next trip kita jumpa lagi ok
happy working guys!
sebelum masuk kapal terjumpa pasangan semanis kurma
Ustazah Siti Norbahyah · Ustaz Wan Akashah
mereka nak terbang ke aloq staq

Subhanallah nice view sebelum nak touch down Kuching Airport

on board
im coming home im coming home


Kuching Int Airport
KCH KUL PEN

meal on board

lovely mumy, she always accompany me to airport
anak mak??wteva! love mumy so much
having breakfast before terbang

alhamdulillah 
everything was done
semoga diberkati 
love u so much!!!


kek lapis sarawak!
delicious


makan 1st before fly fly fly
having nasi ayam penyet at Kubah ria
nyaman juak mkn sia

sara and nita

sara..atul..nita
tq for accompany me to airport
friends till jannah
muassalamah
..........................................

KINGDOM OF THAILAND

 Sawadekap dan assalamualaikum. tudiaa lama nohhh baru nak habaq kata p thailand.oh!! ini semua kebetulan ,bukannya plan nk ke Thailand pun. hehe apa apa pun nak ucap TAHNIAH kat son of my MAS friend, iaitu ank kak fiza yang dapat 8A dalam peperiksaan PMR 2012! he from MRSM,Baling Kedah.
congratulation!



baju putih tu laa mama vouge! kak fiza.yang tengah tu baju coklat dapat 8A. sekarang dia smbung stdy kat MRSM jugak, tp bukan di Baling, dia dapat tawaran ke MRSM Melaka.ok kak nnti ada msa kita xplore Thailand lg k. nextime mai kita baju pasport.kali ni xplan betoi betoi so kami sampai border je la,kalu berani mati boleh la masuk.grgrgr! insyallah ada masa nnti kita g noh.
sayonara

Thursday, February 21, 2013

PERDANA MENTERI MALAYSIA DATUK SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK MAI SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BELADIN,SARAWAK

 cikgu husni pun nak amik peluang take a pic with helikopter yang membawa PM
sorry,im wearing sport attire coz ada PJPK hari ini
SELAMAT DATANG ke SMK BELADIN
21 feb 2013




 Pilot and FO


 setia menanti kedatangan PM
senyum:)




 pengawas ready untuk menyambut kedatangan PM

 pelajar setia menanti kedatangan PM 

 berkhidmat untuk negara

 welcome to BELADIN PM dan isteri, Ketua Menteri Sarawak dan isteri


 DATUK SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK
perdana menteri Malaysia

 DATIN SERI ROSMAH MANSOR
cantik beliau:)


 Pengetua SMK BELADIN sempat beramah mesra kehadiran PM serta Ketua Menteri Sarawak ke SMK Beladin

 Isteri Ketua Menteri Sarwak. she gorgeous! so pretty

 pelajar pelajar mengambil peluang melihat pelbagai helikopter yang mendarat

 Badan Pengawas Sekolah turut mengambil peluang bergambar



 cikgu cikgu turut menggunakan peluang yang ada untuk bergambar 

 helikopter yang membawa PM dan Ketua Menteri Sarawak

 PLUS helikopter

 POLICE helikopter


 HORNBILL SARAWAK helikopter




 jumpa lagi 


 Orang orang sekitar BELADIN turut mengambil peluang untuk bertemu dengan PM


 c u soon

PILOT ready for take off. Terima Kasih atas kedatangan beliau ke Beladin,Sarawak
TQ PM atas lawatan ke BELADIN
SMKBELADIN ,SARAWAK
selamat mengundi kepada semua rakyat malaysia yang telah mendaftar
syyyhhhh undi adalah Rahsia