Friday, March 17, 2017

CABARAN 2017: BATCH 99' SPM RESULT SMK BELADIN

Assalamualaikum dan Salam Negaku Malaysia
SPM result!!! yahhhhh dah terkeluar result calon calon SPM 2016 batch 99'
1st of all would to sayyyyyyyyyyyyyyyy CONGRATULATIONs!!!
tahniah buat semua calon calon SPM 2016 di Malaysia dan khasnya anak anak didik di SMK Beladin,Sarawak. ucapan tahniah dan sekalung penghargaan buat guru guru yang mengajar calon calon SPM 2016. terima kasih diucapkan ats usaha gigih guru guru yang mengajar dan mendidik.
batch 99 ini juga batch pertama yang menduduki pentaksiran berasakan sekolah serta pentaksiran tingkatan 3
PT3 2014.
alhamdulillah dan syukur atas kejayaan anak anak didik walaupun tidak seHEBAt sekolah sekolah di luar sana. Terima seadanya dan turut berbangga juga ada Seorang pelajar cemerlang yang berjaya mendapat keputusan membanggakan iatu 8A 1C .hebat anak diluar bandar memperolehi pencapaian begitu.Tahniah buat adik Haslinda Annuar pelajar dari kelas Perakaunan SMK Beladin. 
keseluruhannya ada 7 terbaik. Tahniah jugak buat Aieda Normizan yang memperolehi 5A dan 5 orang pelajar telah memperolehi 4A, mereka ialah Rinleani,Dayang Zuleeka, Nur Nasiha dan Kartina
Tahniah jugak buat pelajar pelajar yg lain atas kejayaan kalian
semoga terus sukses



Haslinda Annuar pelajar cemerlang SPM 2016 SMK Beladin memperolehi 
8 A 1C ( 1A+,2A, 5 A- ,1 c) 
Barisan pentadbir bergambar bersama 7 pelajar cemerlang SPM 2016

Dayang Zuleeka yang memperolehi 4A.Tahniah

Pelajar pelajar aliran sains.
Anak anak semasa menjadi guru tingkatan 2F 2013! Tahniah buat kalian semua. semoga berjaya di peringkat seterusnya


tahniah tahniah!
lets celebrate !!! cikgu hanya boleh bawa p lepak warung ja kalian.hehe kita xde starbuck or coffee bean or hiptur cafe. ABC tepi waterfront pun dah sempoiiiiiiii. jom raikan kejayaan! ini baru permulaan ya.
Fahmi n mr H
lets wefie.....semoga kalian terus berjaya.

wefieee yuhuuuu..untunglaa pelajar sekarang boleh wefie bagai. cikgu dulu mana ada phoe canggih canggih. dpt result beratur kat public phone jaa call mak abah kat kg bgatu keputusan. jauhhhh kg d kedah sekolah cikgu dulu di penang. alhamdulllah.berjaya mengembirakan mereka sehingga hari ni.kalian juga boleh!!!!

semoga apa yang diperolehi ini bukan penamat kejayaan. Ia baru bermula untuk kalian terus menggapai bintang yang masih banyak untuk terus beroleh kejayaan demi kejayan. 
seterusnya jangan ingat result tak bagus tak boleh pergi jauh. Perancangan Allah siapa yang tahu.Its all about rezeqi ya.Insyallah yang penting jangan mengalah.jika kita terus berusaha insyallah ada hasilnya. Mannjaadaaawajada,siapa yang berusaha dia beroleh kejayaan.
Tahniah buat semua batch 99 SPm 2016 SMK Beladin
.......................................