Friday, February 20, 2015

JUBAH IDRAQIE

assalamulaikum dan salam mahabah
 untuk kaum adam yang berminat untuk memiliki jubah pelbagai koleksi pattern
boleh la berhubung dengan kc
bukan kaum adam sahaja
mak cik macik untk anak menantu boleh jugak
kwn kwn sebagai hadiah
untuk tunang tersayang
hubby tercinta dan abang abang adik adik angkat semua boleh
terdapat pelbagai saiz bermula 
S hingga ke XXL
harga?
rm150 sahaja untuk semua saiz kecuali XXL hanya tambah Rm5 so untuk XXL Rm155
free postage kemana sahaja









jika berminat boleh messeger via FB : izzidraqiehuznie or sms or whatapps 0132363846
sebarang pertanyaan boleh terus whtaaps no seperti di atas
JUBAH IDRAQIE
...................................................

Tuesday, February 17, 2015

salam menjulang SMK Beladin

assalamualaikum dan salam 1malaysia
dah masuk february 2015 huh!! sat saja kan.alhamdulillah tahun ke 4 di bumi Beladin iaitu tempat cikgu ngajar dan tempat mencari rezeqi
tanggungjawab lebih skit tahun ni sebab kena jadi cikgu tingkatan plak.but its ok .we do apa yg perlu dan di amanahkan kan kan. hehe ngajaq?tahun ni ngajar form 3 KHB pt3 laa diorg ni dengan PJPK kontrak semua frm1 6 kelas. ni saja nk kongsi and share pic pic kelas cikgu. oh kelas mana? guru tingkatan 1Dedikasi










alhamdulillah untuk bulan pertama berjaya sebagai kelas terbaik
anak anak cikgu keep clean and jaga kebersihan kelas kiteee
love u all
selamat maju jaya

MISI BANTUAN BANJIR BERSAMA RABBANI

SALAM INTIFADA
alhamdulillah dapat mengikuti team Rabbani ke misi bantuan banjir pada december yang lepas
di kg gajah perak darul ridzuan








insyallah ada masa nanti kita join lagi misi misi bantuan sebegini

Wednesday, December 24, 2014

PULAU PANGKOR ~KEMBARA SANTAI RABBANI FC

SALAM INTIFADA
alhamdulillah percutian santai bersama RabbaniFc berjalan dengan lancar
kembara pada hari ke2 kami ke Pulau Pangkor
selepas kembara ekplorasi mendaki bukit engku busu lumut perak
kami bersiap menuju ke Pulau pangkor
perjalanan bermula d Marina Jetty

 crusing time melihzat pulau pulau kecil sekitar pulau pangkor
 beijing pangkor kata pemandu van 
 sebelum menjelajahi pulau pangkor,kami semua berkumpul dan mengambil 2 buah van utk pusing pusing pulau
 ikan buntal tudiaaaaaa ni tempat1st kami berhenti iaitu Kota Belanda tempat perjanjian Pangkor


 saya GEMOK. hambekkkouuu cuti 2 sekolah asyik makan makan makan

 jetty pulau pangkor

 rezeki kami dapat makan Free.ada kenduri kahzwin sepupu kepada salah seorg fans.tq tuan rumah


 lepas naik boat pusing pulau.best woooo. rugi sapa tak naik

 menikmati angin laut.syuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mcm iklan syampoo


 sebelum balik xtvzt terakhir main bowling

 makan jangan tak makan naaa

 muka laporrrrrr
lepas makan kami ke muzium pangkor
lepas tu p pantai 
lepas tu balik
..........................................
KEMBARA RABBANI FC 2014
percutian santai Rabbani Fc

Tuesday, December 23, 2014

KITAKORANG mai PENANG

salam 1 Malaysia
tudiaaaa geng kitakorg dahz sampy penang
sidak tok semua kwn kwn kamek sama ngajzar di Sarawak
sidak dtg hzoliday di penang
shall we  nangga mekorg jalan jalan penang
we r
they are
ayen,yvone,sam,ceci,nana and adik yvzone juane (sory kalu typo)

 welcome to Penang Hill BukiT Bendera. kwn kwn had mai dari Kedah pun ada Syahir dan Syimi join jugak.

 warm welcoming.1st kami bawa naik Bukit Bendera. Kc pun 1st time naik Bukit Bendera



 teruja sampai Puncak. Best sebab sejzukkkkkkkkkkk..rasa mcm kat cameron pun ada

 say chzeeeeee.zzzz muka excited semua sbb cantik sgt kt Bukit bendera




 LOVE LOCK fzefzeling kat Korea sgt!! nice view

 pose jangan tak pose







nice view 
permandangan indah dari PEnang Hill
nampak SePulau Pinang
...............................
jangan serik geng kitakorg
nanti datang lagi 
........................................