Friday, December 2, 2016

MAJLIS PERSARAAN EN SHAFIE B AYUP

Majlis "sanjungan budi,lambaian kasih" sempena persaraan En Shafie bin Ayup, Penolong Kanan Pentadbiran SMK Beladin
salam menjulang smkbeladin
maruah disanjung,ilmu di junjung 
itula ayat keramat yang sering di katakan oleh Mr Shafie sbagai tagline SMKBeladin
pada 25november 2016 yang lalu merupakan tarikh bersejarah buat En Shafie b Ayuo kerana SMKBeladin merupakan stesen terakhir beliau berkhidmat sebagai seorang pendidik yang berjawatan Penolong Kanan Pentadbiran

Mr.H mcm biasa diberi kepercayaan utk mengacarakan majlis bersama cikgu husnaida
Majlis di adakan di Dewan Serbaguna SMKBeladin
selepas nyanyia lagu Negaraku dan Ibu Pertiwiku
Doa di ketuai oleh Ustaz Hasyimy Hashim


 seterusnya ucapan oleh Mohd Izuan b Zaidi selaku Ketu Pelajar mewakili semua pelajar pelajar SMKBeladin
Ucapan alu aluan oleh Tuan Pengetua

majlis memberi penghargaan kepada yang di Raikan En SHafie b Ayup untuk menyampaikan ucapan dan amanat amanat terakhir buat semua rakan guru dan pelajar
buat En Shafie b Ayup
  Jasamu dikenang,budimu tak terbilang,semangatmu dijulang,kepimpinanmu gemilang

gambar kenangan daripada unit Teknik dan Vokasional
Mr.Asaari,Mr.H,Mdm Dara dan Mr tonny
 Majlis penyampaian hadiah kenang kenangan daripada Bidang Teknik dan Vokasional


daripada badan pengawas sekolah di ketuai oleh En Syahiruddin


ahli lembaga koperasi sekolah diketuai oleh En Assaari
kenang kenangan bersama barisan PKP SMK Beladin


sebagai simbolik tMr.Shafie menurunkan tandatangan sebagai PUNCH OUT terkhir di stesen SMK Beladin. 
 barisan para pelajar beratur mengiringi Mr Shafie yang di bawa menggunakan Jong berarak ke pintu utama sekolah


semoga terus beroleh kejayaan didunia dan akhirat. Jasamu di kenang!


meriah! sambutan Majlis persaraan Mr.Shafie b Ayup

happy pelajar pelajar sebab nk cuti sekolah.cikgu pun happy yeayyyy


 wefieee yihaaa

 pose pose pose 




 tudiaaaa 3 jejaka 
 mari mewefie kan diri







daripada kami Mr.H, Ms Saidatul dan Ms Rahasnita mengucapkan selamat bersara. Terima Kasih atas tunjuk ajar dan ilmu yang di kongsi bersama bermula dari kami mendftarkan diri pada tahun 2012 hingga ke hari ini. Jasamu di kenang! semoga terus berjaya dunia dan akhirat.
                                          Tiap pertemuan pasti ada perpisahan
                                          Itu adat , itu lumrah kehidupan
                                          Begitulah rentetan perjalanan
                                             Walau sukar untuk ditelan

                                       Tapi kaki tetap mengorak jalan
                                        Selagi hayat dikandung badan.

MALAM APRESIASI ASRAMA SMKBELADIN


SALAM APRESIASI
assalamualaikum dan salam menjulang pendidikan sarawak
Saban tahun aktiviti kemuncak program asrama ialah Majlis Makan Malam atau pada tahun ini Majlis di beri nama Malam Apresiasi Asrama SMKBeladin dengan tagline nye #menggapai bintang dan bertemakan Smart Casual
Acara seperti biasa majlis makan malam, majlis penganugerah kepada pelajar pelajar yang cemerlang dari segi sahsiah dan akademik,memberi
penghargaan kepada badan pengawas sekolah serta barisan warden yang byk menerajui Asrama SMK Beladin
sementara dok tunggu flight kan frm saigon ni nk balik kl so mr.H mengapdate blog sat.lets
jom tengok pic pic gojes kami perasan haha mR.H dengan pelajar pelajar Asrama SMKBeladin

 pelajar Aspura dgn tema smart casual mereka

 Mr.H kena serbu haha they a look smart , hopefully they will success where ever they are


twin Hariz and Haziq dan me HUsni we r Trio twin Mr.H

 Awang Majid pelajar tingkatan 5 yang banyak terlibat dalam activiti ko kurikulum di sekolah,mewakili sekolah dalam perlbagai pertandingan seperti Tarian, Senam Kenyalang,Catur,dan Forum Remaja.Beliau juga antara TOp 10 pelajar harapan SPM 2016

 hipster attire 
 my adik sokrang ni NIsa. Pt3 candidates. hopefuly KHB got A 


lets wefiee..smile :)

 Semarang smart boys

 with kids form 1 comey comey 

 the best attire or King of the night with suit dress code attire. Zikerul

 blue team look cool

 shah rizal pt3 candidate. congratulation for the KHB result! well done

 akmal rizal tinggi already now form 2, my anak 1dedikasi lasyer now form 2, nextyear PT3. do the best kema!

 smart boys.congatulation for the award

 adik aka Haziq 

 SPM candidates. Good luck for the SPM result. i know u guys can get flying colors

 ezaidie and lobo. funny boy is lobbo hahaha nextyear xda dah budak nakal mcm diorg nih

 dulang gilrs.eh eh haha sakan depa ni kalau bab nk dinner sanggup buat baju sama. but Sir H respect. nice gurls...takegudcare. jaga diri hiasai peribadi

 zaihan my assistant in 3 Dedikasi class.selalu tolong cikgu kelas dia dok hias kelas.terima kasih selalu tolong mr.H ya.Tahniah utk result KHB. im happy for u

 hey ladies.depa ni sokmo nk wefie dgn Mr.H depa.haha

 hi Nas. pelajar form 1,kaki mancing nih.hehe

 twin abang aka Haziq

 tudiaaaa jom wefieeee

 happy holiday ya semua.jaga diri,jangan mancai ya.
mancai(bhsa sarawak) maknanya nakal

depa ni pun nak jugak.jommmm wefie.. till we meet again.happy holiday.harap tahun depan semua pelajar pelajar asrama akan lebih cemerlang dalam apa juga bidang. while waiting flight ke KL ni Mr.H dok saja kat Vietnam airport ada wifi free so apa lgi update la blog sat. flight malam nu.hahahaha
ok satg kalau dan kita update blog pasai mai jalan jalan Ho chi Minh pulak naa.ok
boys and girls happy holiday ya:)