Sunday, December 14, 2014

CINTA HATI SAYA

cuti sekolah kan kan jalan sakan laaa cgu kite ni kan kan kan
haha kali ni family trip p Taiping perokk
p tgk kwn kwn komekat zoo taiping
huh zaman skolah dulu kome last jejak kaki ke sana
itu pun g rombongan sekolah lepas amik Upsr darjah 6
it was 1995
ok tahun 2014
kome jejak kaki kembali ke NIGHT SAFARI AND ZOO TAIPING
bayor masuk utk dewasa rm16
kanak kanak rm8
ley tahan harga kan kan kan

testing tembak tembak orkid 

orkid kuning

orkid campur warna
ok jom jelajah apa had ada dalam zooooooooooooooo

ok now free je nak naik train ni.so waiting a Q nk naik keretapi tu
oh ni p dengan my sis yg sulung n no 3 bersama anak anak menakan

comel comel haiwan binatang kat sini

rusa 

pak belang 

badak sumbu besaq penyepak


mr jumbo!

peace yo..

syifo.she so excited nak p zoo!! katanya nk datang lagi! best

hiyaaaaa senyum

busy women my elder sis ni
wanita bekerjaya laa katakan

posing posing lagi!


zebra nice n look tough

adik nini nye capture ni.teror dah dia guna dslr cik onie dia


oh bambam baby firdaus so tired!

tadaaaa after hour mysis n hubby n mumy baru tiba

baby Peer Rakin pun join us with mumy n dady dia

tomey tomey Peer Rakin ni dgn Mumy dia

sista n nephew n niece

love u all muahk muahkz

turn kome plak berselfie.


peer rakin n uncle 

ok before balik n g kelah kelah snap sat dulu

hope to see you soon again! ok laaa boleh di cantikkan lagi lanskap dalaman zoo. afew part in renovation n work in progress .so xdpt nk tgk 100 percent

jalan jalan tasek taiping plak.we having lunch there berkelah

they are! love u all
insyallah 
next time jalan jalan lagi
love u all so much ketat ketat
.....................................................................

Wednesday, December 3, 2014

Lantunan Mahabbah Tafaqquh Fiddin bersama Rabbani

asslamualaikum dan salam intifada
alhamdulilah diberi peluang utk sama sama buat show sempena Karnival  Lantunan Mahabbah Tafaqquh Fiddin
bersama kumpulan nasyid Rabbani dan pelajar pelajar tahfiz

persembahan pembukaan oleh Kumpulan Rabbani dengan menyampaikan 4 buah lagu





 selepas selesai persembahan oleh rabbani dengan menyampaikan 4 buah lagu. persembahan seterusnya ialah persembahan Pentomen oleh saya, pelajar tahfiz adik Muslih dan pengasas Uzai marketing merangkap penganjur Karnival kali ini.kami bertiga menyampaikan persembahan pentomen yang berjudul HATI dan NAFSU
 hehe mcm kenal je kan. watak ana sebagai HATI

 NAFSU sedang menggoda manusia









 selepas persembahan pentomen, di teruskan lagi dengan tarian munajat oleh pelajar pelajar tahfiz dan nyanyian zikir munajat oleh Kumpulan Rabbani


 persembahan oleh pelajar pelajar tahfiz

alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar dengan kehadiran ramai penonton walaupun cuaca hujan renyai renyai
insyllah ada masa kita jumpa lagi

sesi bergambar beramai ramai bersama kumpulan rabbani,pihak pengajur, vip serta pelajar tahfiz

selepas ini temui saya dan Kumpulan Rabbani di Pekan Pahang pula sempena 
JELAJAH IHYA WASATIYYAH @MASJID
bertempat di Masjid Sultan Ahmad Shah Al Haj, Pekan Pahang
5-7 disember 2014
sekian, asslamulaikum
jumpa lagi
muaassalamah
.............................................