Saturday, February 17, 2018

2018 : Merentas desa SMK Beladin

salam sehati sejiwa
apa khabar?
Acara merentas desa peringkat SMK Beladin 2018
acara tahunan yg wajib di adakan pada awal tahun

 sesi regangan badan di mulakan sebelum merentas desa
senam robik bersama Mr H 
 wefie sebelum kita berlari yehahhhhhhhhhhhhh


 bekas pelajar juga hadir utk memberi saingan merentas desa 2018 SMKB

 all the best !
 bersedia di garisan permulaan

 Mr H turut join merentas desa

 kami dah sampai 

 sesi penyampaian hadiah. tahniah buat semua pemenang 























 senyum selesai berlari.we had joy we fun ! 

Mr H and Mr Azlan.He is my sifoo in sport sains and PJPK 
jumpa lagi tahun hadapan ! kalau tak dapat pindah la...
Majulah sukan Utk SMK Beladin
SMK Beladin terus berjaya 

2018 : Kelas kami cantik 3 Cekal SMK Beladin Sarawak


assalamualaikum dan salam menjulang penddikan negeri sarawak
Tahun 2018 kembali 
Mr H masih lagi di beri tanggungjawab untuk menjadi guru tingkatan 3 Cekal SMK Beladin
kelas yg sama 2017
Tahun ini x perlu byk sgt utk menghias kelas
cuma upgrade dan kemaskini shj apa yg rsa nk nampak baharu
lets tengok apa yg dah Mr H buat


 dekorasi bahagian pintu elemen songket dan kerawang 
 ruangan akademik bg setiap matapelajaran



 pintu bahagian belakang di terapkan dengan elemen kaligrafi dan khat






  jadual bertugas dan jadual waktu kelas dan ada di bhagian bawah sudut membaca

 bulan bulan islam di senaraikan di bhagian dinding

 bahgian depan sebelah atas white board. khat Bismillah. Mr H yg buat tu hehe


 tersusun bingkai gambar mantan Perdana Menteri Malaysia dan PM sekarang

 information board juga ada 
 english corner and Hip (high immersive programe )

 view dr bhagian hadapan ke ruangan akademik matapeljaran


 bahagian penuh pintu masuk hadapan 
 bingkai berbunga yg di gantung


 tadaaaaa dah siap di gantung

 elemen yg baharu untuk 2018





 happy birthday all kids 3 cekal
itu shj utk kelas 3 C 2018
semoga pelajar pelajar 3 C dpt menjaga kebersihan dan kecerian dengan baik
all the best 3 cekal
ingat PT 3 tahun ini
goodluck!



2018: GURU PEMACU TRANSFORMASI PENDIDIKAN

sambutan hari guru peringkat smk beladin 2018 tema : jika aku bkan seorang guru jom jengokkk ...