Saturday, January 15, 2011

kalau kitee menang:) Kita nak Makan sepuas-puasnye:)~




rebut rm100 dalam contest pic hitam putih paling cool !


blogger ! korang semua suka tak masuk contest ? okay , saya tau mesti ramai yang suka kan sebab saya pun suka ..heeokay , macam-macam contest ada , tak boleh nak senaraikan semua sebab banyak sangat kan ?
hadiah pun semua boleh tahan ..hee okay sejak jadi blogger , rasanya dah 3 kali masuk contest tapi tak pernah menang... huaaaaaaaa * sedih kejap *
tapi tak pelah , lupakan ! kali ni saya sendiri yang nak buat contest ! tapi tak tau lah korang berminat atau tak?
okay , lepas puas berfikir nak buat contest apa, baru lah dapat idea tadi..

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~



http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


p/s:okay sekali lagi nak bagitau korang , hadiah nya berupa rm100 dan korang pilih lah hadiah apa yang korang nak.. kalau nak nyatakan sebab kenapa korang nak sangat hadiah tu pun boleh , tak ada masalah ya..
tinggalkan link dekat entry ni ~ good luck !

korang join join join:)



5 comments:

apisv2 said...

nice one

ain revival said...

da join gak!!
hehe
gud luck ek

mr.syazwan said...

gud luck

=_=

siti fatimah said...

tengs join :) good luck ya ! :)

siti fatimah said...

erk.. kejap2..bnw la awak.. saya tak nak sepia ~ huu