Thursday, October 13, 2011

NOW OPENING..welcome aboard



HOLA!! HOLA MOON?HEHE assalamualaikum kawan kawan…walaupun sgt penat tp ku gagahi untuk mengupload n pengupdate belog yg tak seberapa ini.hehe xde mendeee nk berblog mlm mlm ni.tmbh pulak esok keje.huwarghhhh penat upanya keje café nih. Haha nk kena layan customer, nk kena masak, chef ker?boley laa kalu custome nk order western kc da bomb boley servekan.so dtg ramai ramai TASTEBUDS café at UIA,Gombak. Or sblm ni café itu ialah Bank islam. Student UIa sure tahu kan. Haha so jumpa d sana. Jom tgk in the making renovation til dah siap. Sila beri komen tentang ID café ini. Hah sblm tuh, café ni ada local food jgk n special menu is western food lor..n special lagi café ni mempunya vip lounge n vvip lounge. Pic vip n vvip lounge belum di upload lg..tggu next version yerk…..



















Syesly rindu tempat lepk mkn n minum masa stdy kat UPSi dulu, deli garden restaurantJ

9 comments:

SyafiQ aHaDin said...

patot tak update blog...

izz idraqie huznie said...

yea syafiq..kepenatan bekerja..hehe skng xcukup staff..so kene keje lebih masa..

Umar Arlee said...

Lawanya cafe! Sgt eksklusif!!

ayie said...

nice place..kompem ramai org..larat ke??huhu

izz idraqie huznie said...

umar..tq ,jgn lupa singgah ..mkn lmb chop ke...chckn chop ker..beer steak..ic blended moca ke
ayie..next gathering jom d cafe ini..larat??urmmm so far so gud..

sirAh said...

wahhh,..nk singgh mkn la,...hehe,...keja molek,..take care...^_^

izz idraqie huznie said...

boley boley mai mai kami belnja cik sirah makan........n choclate blended

Misshy Innz said...

dah try tadi .
u serve me ;)
the best ! ;)

nak tegur tapi tengok awak busy , terus diam ;p

izz idraqie huznie said...

really????soieee staff x cukup maaa..nnti jumpa lgi..hehe nk tnye id untuk wifi cmner erk??