Friday, January 27, 2012

melayukah?? soklan yg ke berapa kali ntah buat aku

melayu ka????hahah boleylaaak staff airasia ask me like tht. masa boarding time. mmg most of pax chinese yelah kan CNY flght g penang lak tu. haha lepas dia tanye tu dia dua tiga kali tgk my ic n boarding pass..i senyum sajork........

tq air asia for safely landed at penang int airport
sebelum takeoff......huh!! almost 40minutes delay sbb captain xley nk takeoff cz of cuaca buruk.lepas cuaca agak ok br selamat takeoff. di tgh tgh awan biru dgn cuaca yang agak kurang skali lagi. grggrrggrgrgrggrgr. ni dah kali kedua cptain wat announce sbb cuaca buruk,so kindly remain seated n fasten ur safety belt.berdoa sahaja di awan biru.
mmg agak CUAK n NebeS jgkler masa anouncemnt dua tiga kali oleh crew n captain. lepas hampir 20minutes baru kembali stabil.alhamudlllh
yg paling best lepas captain cakap,
cabin crew please b seated for landed..hehe alhmdulillah slmt sampai penang:)

sapa ituew? oookies my new pren met 1hours on board.his name tim tan frm australia.mau balik penang smbut CNY. nice to met u!!org femes ni kat australia sbb dia masuk got talent kat negra omputeh nuuu..hehe
tq mylove isha..iela..ateff fecth me at pen airport:)
vote for him

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Selamat pulang ke Penang.. U e malay? Errkkkk... HAHA

Umar said...

lama tak pergi bercuti macam ni!

izz idraqie huznie said...

umar...jom laaaa..bercuti......
zwan...haiyaaaaa wa malay maaaaaaa malayan union...1malaysia