Sunday, February 26, 2012

im very happy

Im very happy. Yes! Hari ini saya sgt happy sbb dapat jumpa mylove bro,pogie.bukan tu aje tp dpt jumpa my x-hsmte masa kat upsi, migi n naki.alangkah bestnye kalau arixx dapt join skali.semuanye secara kebetulan! Sblm tuh encik zol pun hado.mybest ever lecturer at upsi.Ok ini kisahnye, kc n naki je plan nk turun KL cz nk cr baju wedding, wedding? And kain untuk bilik pengantin nnti. So we r just plan nk terjah jakel,msjid india n jln tar jer. So kc gerak frm Gombak n naki frm teluk intan. Ok, so tup tup naki ckp en zol pun join jgek.wow! itu sudah bgus sbb lama sehh xjumpa. And then en zol sgt creatve bab bab pemilihan kain utk deco bilik pengantin. So fine. N my mind said kami bertiga sajork. But then kc smpai je Time square. Hah lama jgk xg sna. Tgk tgk si mijie yg smbut kc. MIJI? Leps tu tgk tgk ada ita n tup tup nadia pun ado..so meriah laaaaaaa kat sna td. Ok pogie?? Haha lepas dah lepk lpk I update my status via bb kc ni.tgk tgk pogie comment. About bbrpa minutes pogie call kc. Haha so angkat call dia ckp, nak jumpa.so so so IM VERY HAPPY!! Lama jugak kami xjumpa. Lepas balik sea game xkesempatan nak jumpa so td dpt la lepas rinduuu sama itu adik kc, pogiee..so guys! Hope to see u soon again.lurveeeeeeeeeeeee so much!


Remembering Happy Days

Days That will hold Special

Place in my heart AnAlign Centerd world.

Days that when i think about

Tears fall out of my eyes

Days that i will always

Keep in My heart

Days that brought smile on

My Face Is what

I will always Remember







happy days are here to stay

they won't go away

they even like the way

you say happy happy day

when you think this happy thought

remember you weren't bought

...berjaya time square,kl...


1 comment:

DanieL AdiE said...

Lots of friends...

sgt best kan..