Tuesday, October 9, 2012

SIBU~SARIKEI~SARATOK

salam 
tema air kami ialah kuning
hehe jagung cincau n jagung special

 jagung cincau its mine

 yelllow

RH hotel,SBW
Lama seh, kc x outhing. busy lately dgn tugas tugas dan amanah sebagai CIKGU. mula bz ngan sukan piala menteri,then kc bawa studnt pentomen then camping ngn kem pengawas.so minggu lepas kc ngn kwn kwn g SIBU.from Beladin ke Sibu mengikut jalan darat 3 jam perjalanan. kami pg naik kereta. pergi berempat dgn my new friends, sama sama posting at same school.They all call me LONG, memandangkan kc senior dari mereka.jom !! 1st time kc sampai SIBU
SEBELUM Sampai Sibu, kami akan melalui SARATOK then SARIKEI then baru sampai SIBU

 lepas check in kami keluar jalan jalan bndr sibu,ada pasar malam.most of yg jual chinese..hehe so ada laa dua tiga gerai org muslim.kami beli keropok lekor.febret kwn kc sara n she's from ganuuuu

 rojak penang pun ada, kami tapau jugak
rm4 satu

potato spring

 kami lepas kat dataran ni. makan makan sini



 sebelum balik hotel, makan lagik..haha nak ilangkan tension makan laaa kan..hehe
 ni lepak kat Pak Omet 

 kc n aton
 lorong kpg Datu 9, apa yang pelik sign board ni? sila jawab :)

 warung pak omet

 day 2. jom jalan jalan.shopping.makan.

 kc..aton..nita

 now everyone can fly



 pergi memanjakan rambut d saloon,pic sebelum

 after. new hair :)

 big apple.ada sehhh kat sibu, kat mega mall



 background decoration raya

 kedai comel ala ala muslimah n kontemporary
Lemari Malda




 from us :) sapa g sibu silala ke kedai ini nama Lemari Malda, menjual tudung, barang herba,baju kurung,baju muslimah,shawl dan brooch
ni email fb : lemarimalda4633@yahoo.com

 sarikei:) we r at waterfront 
sapa suar merah tu?haha tu peminat korea gila gila haha adik kc tu syafiq nama dia merangkap studnt kitaorg




senyum , tak perlu kata apa apa

me n syafiq

bz nyeee si syafiq ni ngn ipad cikgu dia
.......................................
oh yes, if i was so happy
cause of you
i'll be happier
now without you! 
.........................................................................



2 comments:

Nick Nashram said...

macam best je dapat mengajar kat sarawak ni..dulu masa isi borang posting, memang mintak sarawak eh..

EH - Eklamasi Holistik said...

Seronoknya KC...