Saturday, February 23, 2013

KINGDOM OF THAILAND

 Sawadekap dan assalamualaikum. tudiaa lama nohhh baru nak habaq kata p thailand.oh!! ini semua kebetulan ,bukannya plan nk ke Thailand pun. hehe apa apa pun nak ucap TAHNIAH kat son of my MAS friend, iaitu ank kak fiza yang dapat 8A dalam peperiksaan PMR 2012! he from MRSM,Baling Kedah.
congratulation!



baju putih tu laa mama vouge! kak fiza.yang tengah tu baju coklat dapat 8A. sekarang dia smbung stdy kat MRSM jugak, tp bukan di Baling, dia dapat tawaran ke MRSM Melaka.ok kak nnti ada msa kita xplore Thailand lg k. nextime mai kita baju pasport.kali ni xplan betoi betoi so kami sampai border je la,kalu berani mati boleh la masuk.grgrgr! insyallah ada masa nnti kita g noh.
sayonara

No comments: