Monday, July 22, 2013

SAMBUNG ITU CELITA MALAS RAMDHAN

assalamulaikum semua
salam satu Malaysia
hahaha ni kira sambungan cerita malas ramdhan je ni
selamat membaca kwan kawan :)

tq Irsyad dan family menyediakan kami juadah yg sgt banyak.syukran jazilan

Masjid Maludam, malam 11Ramdhan kami solat kat sana

Juadah kami hari ke 10 Ramadhan
alhamdulillah
........................................................................................................................
peperiksaan pertengahan penggal ke 2 bermula
all the best buat pelajar pelajar tingkatan 1 dan 2. Jangan PBS jeerrr..exam exam tetap exam
semoga tak BLUR jawab exam sbb hari hari dok buat PBS

anak anak ku pelajar 2 Fantastik tekun menjawab

kushairi je sokrang yg jawab soalan PSV lain dari yang lain

while jaga exam sempat lagi cikgu dok tgk blog dia hehe

pelajar pelajar 2D tekun menjawab soalan Geografi pada hari pertama exam
semoga suksess ye anak anak SMK BELADIN

tudiaaaa..meriahkan warna warni juadah kami berbuka kat umah Irsyad. tq irsyad dan family
semoga dimurahkan rezeqi kamu sekeluarga
pelbagai kuih muih tradisional sarawak kami cuba

 iftar jamaie at surau smkb

 pekasam ikan frm BELADIN, macam pekasam kedah jugak tapi depa x goreng dah lps dipekasamkan mereka makan mcm tu sajork. taste! not bad nyaman juakk

majlis berbuka puasa kat sekolah


tazkirah sebelum majlis Iftar bermula
alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar
..............................................................

2 comments:

Azham Vsvc said...

sedapnya nampak juadah berbuka tu!!!

moizate said...

pergghhhh lame x mkn ramai2 kat sekolah :)... jauh ar kat beladin