Tuesday, April 12, 2016

honeymooon permaisuriku


rezeki itu
 milik semua
syukur akhirnya dapat jugak bawa mylove mak jalan jalan sarawak
lama dah mak dok sebut nak mai sarawak.so alhamdulillah 25 dec till 1jan 2016 percutian mak ke sarawak berjalan dengan jayanya
hahah yups mak dh sampai tempat uni mengajaq beladin, sarawak





tq all MH staff for great hospitality

 we are fly with Malaysia airlines from penang to kul to kuching
semuanya ok

 1st tempat wajib bw kalau org org semenanjung mai sarawak ialah Taman Buaya
mcm mcm jenih boya ada. sgt rekomended kalau ampa mai srwak p la jalan tgk boya boya 

 tempat lain wajib p kg budaya sarawak.so nk tau apa yg ada kat sarawak ni mailaa jln jln kg budaya


 sempat singgah rumah kwn 


sarikei pun kami terjah bw mak jlan jalan tengok tempat kami selalu beli brg brg dapur and urusan bank.from Beladin to sarikei its etimated 2hours

 yeayyyy cik city with mak.finally dpt jugak mak merasa cik city yg lahir kat Sarawak ni.

 yeyeya dpt tengok  live org dok proses bersih obor obor at Maludam

 berjalai kitai rumah panjai.tq wisley n maxwell fmlys menyambut dan layan kedatagan kami



water front BEladin.ingt kat kuching ja ka ada...beladin pun ada! 



laluan utama rumah sewa anakanda

kek lapis wajib la kan kalau mai srwak  ni.we choose MIRA at waterfornt dapat mersa naik perahu 



trademaerk KUCHIng town..tgh tgh roundbout ni .

kch int airport

1january end the trip to sarawak.insyallah ada rezeqi nnti bawa mak jlan jalan lagi.
kamek syg kitak Puan selamah b hussin
muahkzz.......

No comments: