Tuesday, August 17, 2010

LIBRARY




LibRaRY..........................
asgmnt always kill us!!!! huh biasalaaa hidup sbg student ni..asgmnt sgt bayk....ader jer setiap mggu nk kena wat..so wt to do we hv to...sabar jelah..bak kata org BUKAN SENANG NK JD SENANG kan..sblm nk senang kenalah susah dulu..ok2 tke it as challenge..cyOk unie!!! u can do it...kelas xde hr ni, mlm jerk ade so amik peluang g library.best kalU wat2 keje at Library ni cz aircond perghhhhhhhhhhh mcm kat london musim salji..sejuk giler.huh tp yg xbpe bestnyee inteneT sloww giler..nk search mklumat asgmnt pun xbpe nk lncar..esOk nk kena antar asgmnt minor..tarian asYik..puas mencr mklumat d librry yng ley tahan besar arrr..dah puas seach at OPAC..hurm dukacita xder langsung buku yang berkaitan tarian klasik istana ni.lepas dh seacrh Opac..p la cr kat rak yg menjd fverate ku..sume buku seni tari ni byk tari-tari dari seberaNg,mana laGi kalu buka Indonesia..huhu kalU buku-buKu contempOrary, ballet byk gak arrr...kita ada aaa sumber nk wat rujukan...so mcm nk jer Bg ipinIon kat staff-staff Library baykanlah buku-buku tari-tari kat malaysia ni...memng laa sgT sedikIt pelajar-pelajar UPsi yg amIK perfoming arT ( seni tari or teater) tp xslah kan kalau rujukan tu byk...munGkin ada stdent -student dr program lain yang minaT nk belajr tari-tari nih..hehe sape minaT angkat tgn???hikhikhik perghhhh ramaI tuh yg minaT tp xbranI nk cuba kembanG kan bakat dgn program tarI nih...
alaaaa bkn menarijer, kitrg bljar semua-semua sejarah tari.buat asgmnt bertulis jugak tau..ada midterm teori, jugekkkkkkkkk..bukannye menari jer dpt markah..nak dpt terbaekkkkk so kena byk reseach, tgk show, and jgn malu bertanya....ehhhh tetiba jer mcm promote progrm SENI tarI lak...xde niat erk..sbnaryaa nk ckp pasal INTERNET kureeeennnggg Kat library nih...mcm chiipmore server..kejp Ok kejaP nth mana-mana peGi..hikhik g td nGn feles my BFF dia stdy grup ngn coUrsemate dia..pasTU jerYto pun ader..tgh doK syOk gdap laPtop jeRyto maI borak-boraK..best gaK km dok semBaNg-sembang..walupUn skejaP Tp mcM2 kaMi sembaNG..hehe:) lepas tuh masiNg-masing feles n jeryto g kelas, so aku pun siap2 balIK kolej..sblM balik mai kolej sgGh kedai feverET garden deli..tapau lauk siaP-siap tuk berbUk..belI ayam masaK merah ngn scrmble egg..cuaca mendunggggggggjerr..samPaI balIk bilik solaT pasTU akU wat agaq-agaq merah ataU miji kata namanya Beledho...haha Tgh dok tGGu beku jer tuh...guna fresh air jer kasi beku..no fridge Ok..dok Kolej cmni jer lah..
selamat berbUka semUa...





No comments: