Thursday, August 26, 2010

slim fit.....


cmner nih ramai dh tegur kurus nih..hrni jer ada 2org cKp..semlaM,kemarin,haritu,mggu lepasbulan lepas pun ada Gak ckP.hurMmm..xtau laaa nk cKp cmner n kenapa kurus..xcukup mkn??isshhh tak kot...sllu ja dok mkN..puasa??aakannn mb puasaa la kot tht y kurus..tp yg stRt tegurnyaaaa sbLm puasa g..hurmm to all Guys..jGn risaU im Ok siHat alHduLIllaH walUpun kurus sKNg ni..tHNkzz for a concern k..love u guys!!

1 comment:

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

lama betul tak datang ziarah kat sini lahhhh... sorry lah ye...

hahhhh slim fit nampak lah cam puasa nanti kalau boroi orang cakap tak puasa plak