Friday, April 27, 2012

sabar itukan indah..alhamdulillah

syukur syukur syukur ya Allah........sabar itu indah. alhamdulillah. so get ready dimana kc da bomb akan dicampakkan.mana mana pun kc ok jer.as long as dpt mengajar.
CIKGU

CELIK
ILMU
KERANA
GURU
UNGGUL

kawan kawan, jom jumpa kc d mjlis konvokesyen pada 7may 2012, campus baru UPSI, c u there:)

13 comments:

ZWAN SABRI said...

Wah! dah nk jadi cikgu dah ye.. Tahniah2.. :)

Awie Omar said...

Salam. TQ sebab sudi follow blog aku. Ni nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER
untuk musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP
BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Nak cari sorang je lagi blogger. Kalau sudi
nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan
tengok balik) atau komen saja di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu
menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej
ini tidak dibalas oleh anda sebelum 1/5/12 maka aku anggap anda tidak mahu
menyertainya. Apapun terima
kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/ :D

izz idraqie huznie said...

Nak jadiiiiiiii:)

Awie Omar said...

okay. ko adalah peserta ke 16 NTB2 :D TQ

Awie Omar said...

INFO TERKINI : NEXT TOP BLOGGER 2
Next Top Blogger 2 akan bermula esok!
Entri untuk Episod 1 akan dipost
esok Khamis 3/5/2012.
Sudahkah anda bersedia?

izz idraqie huznie said...

So nk kena way pe.....Matilaaaa x thu Mendeee

[PCL] said...

salam bro...follow utk permulaan kali di sini sbg rakan NTB2.

NisaAdnan said...

hey dimple :) Good Luck for NTB2!

Awie Omar said...

Salam. Nak bagitahu je NTB 2 dah start. boleh tengok sini
http://awieomar.blogspot.com/2012/05/next-top-blogger-2-episod-1.html
:D

Muhammad Yunus said...

All the best peserta NTB 2....

http://mohdyunus89.blogspot.com/2012/05/program-integrasi-nasional-pertukaran.html

badry azahary said...

TAHNIAH

Awie Omar said...

Maaf Izz. Dalam Episod 2, anda telah tersingkir dari NEXT TOP BLOGGER 2. TERIMA KASIH sebab sudi bersama kami dalam segmen ini :)

faizal mohd said...

tahniah izz. masih belum terlambat kan nak wish. hehe.