Monday, May 28, 2012

Lama menyepi......

Salam....haizzzzzz !! Lama sungguh tak update blog ni kan..Bzzz ! Hahah actually Kc dah masuk satu lagi fasa baharu dalam hidup.apakah??wahh hahaaha Kc dah je Cikgu! Memang sblm ni pun Kc stdy Dlm bidang pendidikan , so Memang laaa jd Cikgu. Tp kat mana? Kc skng Cikgu kat smk beladin, Betong Sarawak.jauhhhhkannnnn...sgt mencabar,menarik,sedih,perit,epy Dan McM macam lagi..tp nnti laaa free time Kc citer hari pertama ke beladin Dan life at beladin.

3 comments:

faizal mohd said...

tahniah KC. semoga jadi guru yang bertanggungjawab. may Allah bless u.

anak cik talip said...

hey...kakak aku cikgu kt sini le bro haha

izz idraqie huznie said...

Really....nnti jumpa laaa kitrg