Sunday, November 11, 2012

CUTI SEKOLAH BERMULA.....

todia....haha tu laa xdapt balik kg awal ni laa keje nye..berjalan sajork!!!

peace frm us!

mengipas manoq baka

panas wooo..amik gambar punya pasal.tahan laa yerk..
pantai


jejaka

pose pertama dari kami

team hitamputih kelabu

team merah 


pewitttttt



makan time
syafiq n me

peace!!! sweet 

manoq bakar



bakar time

sebelum makan,kumpul dulu

team biru

panorama

kedai kedai lama di kg tgh maludam



terima kasih kepada team BD performing art, SMKBeladin. diorg ni plan wat party kat cikgu husni aka kc..haha early in da morning, kc dah pergi ke MAludam. Maludam ni dlm 20km daripada tempat kc mengajar. so yang jemput ni pelajar pelajar yang join tarian masa persembahan hari anugerah kecemerlangan minggu lepas. they are plan among them nk wat BBQ. so lepas breakfast, kami pergi ke rumah Dyg Mas, tq jamu 3jenis air sekali gus..milo,teh o n kopi.sedap dgn hidangan kuih dan kerepek. lepas minum n kenal kenal fmly kami pergi ke perkmpungan org iban.yang menjadi guide kami ayah dyg mas, tq uncle for kindness. lepas balik dari perkmpungn iban kami singgah umah nabihan.TQ nabihan n her mum sediakan kami air dgn hidangan biskut. makan lagi!!! semua famly diorg ni mesra mesra. ok selepas itu kami terus ke rumah Rahmat, ni la port nk BBq,sebelum BBQ kami mkn tghari kat rumah Rahmat.Nice n sweet famly. kenyang! haha ok while waiting nk BBQ kami pg tepi pantai. waulawaeeeyy panas panas pun pg jugak.anak anak murid ni ckp nice place.so pakat pegilaaa amik gmbr kat sana. nuuu pic pertama ats tu.lepas balik dari p pantai tu mulalaaa acara ber BBQ.panggang ayam ,ikan pari and bontot ayam. makan makan dan terus makan..so kenyang!!seharian kat MALUdam. around 6pm kami balik ke Beladin:) 
TQ SO MUCH GUYS!!!!dyg mas,azlin,yat,bihan,rahmat,rafiq,deng,azmi,syafiq, nice to meet u all. hopefully ada masa kita BBQ lagi..next BBQ cikgu plak belanja korg k..insyallah. 

No comments: