Sunday, November 30, 2014

NASIK MINYAK FREE

Walimatulurus
alhamdulillah dan tahniah buat pasangan adik farhana dan hubby adik farid yg telah melangsungkan majlis perkahwinan mereka di kediaman raja sehari perempuan adik farhana iaitu adik my budy Farizul aka ARixx, kawan sahabat rakan seperjuangan di Upsi dan merangkap housmate dan romate d Kolej zaba ,Upsi. sekali lagi terima kasih sbb mkn free hari ni
30 november 2014
majlis berlangsung di
3813 Kampung pokok Jenereh, 13300 Tasek Gelugoq,Seberang perai utara, penang!ni terbawa Dslr so pa lagi tembak tembak pengantin ats pelamin sat na.sebelum tu ni pantun utk pasangan pengantin

Beli gula di pekan baru
Berbalut kertas merah kuning
Sila-sila pengantin baru
Dua sejoli jalan berganding

Di dalam dulang berisi sagu
Sagu dimakan burung merpati
Jangan bimbang jangan ragu
Hidup baru kini menanti


 tudiaaa kita selfie walaupun panaih lit lit kan

 tq my dear bff arixx sudi jemput kc makan kenduri adik hang


rogilaaa kan p kenduri tak amik gambaq dgn pengantin

 i love pelamin! nice simple cute warna black n white sgt suke!
less is more
i pun nnti nk buat cmni.idea sendiri je xyah dok tempah bagai. insylllah 
ang bila lagi??? tudiaaa ayat POwer selalu org dok tnya
isyaallah
ada jodoh tahun depan naaaa ceq jemput ampa semua mai kenduri ceq 
kan arixxx.....tahun depa kita pakat naik pelamin naaaaaaa
ni pantun yg sesuai

Kain baldu kain bertekat
Dibawa orang dari Melaka
Sudah berpadu kata sepakat
Kalau jodoh bertemu juga
 bunga tangan cantik and sweeet warna nya

ini WAjib laa kan WEFIeeee yuhuuuuuuuuuu
monopod tu sebagai aksesori zaman la ni dan gadget yg semua org ada.
kaou ado?yeap i pun ada jugak

 ni comey comey kad n guest book 
ucapan utk pengantin,boleh jd kenangan terindah coretan dan ucapan dari tetamu yg hadir tulih dlm guest book tu

ok dah kenyang !apa lagi sekian terima kasih buat Tuan umah naaaa.
kasut tu sekadar hiasan
main snap je td. rasa ada soul kat situ
........................................................................
Buah rambai tumbuh dihutan
Dihujung ranting buahnya lebat
Mari beramai kita doakan
Semoga majlis mendapat berkat

.....................................................................