Friday, December 2, 2016

MALAM APRESIASI ASRAMA SMKBELADIN


SALAM APRESIASI
assalamualaikum dan salam menjulang pendidikan sarawak
Saban tahun aktiviti kemuncak program asrama ialah Majlis Makan Malam atau pada tahun ini Majlis di beri nama Malam Apresiasi Asrama SMKBeladin dengan tagline nye #menggapai bintang dan bertemakan Smart Casual
Acara seperti biasa majlis makan malam, majlis penganugerah kepada pelajar pelajar yang cemerlang dari segi sahsiah dan akademik,memberi
penghargaan kepada badan pengawas sekolah serta barisan warden yang byk menerajui Asrama SMK Beladin
sementara dok tunggu flight kan frm saigon ni nk balik kl so mr.H mengapdate blog sat.lets
jom tengok pic pic gojes kami perasan haha mR.H dengan pelajar pelajar Asrama SMKBeladin

 pelajar Aspura dgn tema smart casual mereka

 Mr.H kena serbu haha they a look smart , hopefully they will success where ever they are


twin Hariz and Haziq dan me HUsni we r Trio twin Mr.H

 Awang Majid pelajar tingkatan 5 yang banyak terlibat dalam activiti ko kurikulum di sekolah,mewakili sekolah dalam perlbagai pertandingan seperti Tarian, Senam Kenyalang,Catur,dan Forum Remaja.Beliau juga antara TOp 10 pelajar harapan SPM 2016

 hipster attire 
 my adik sokrang ni NIsa. Pt3 candidates. hopefuly KHB got A 


lets wefiee..smile :)

 Semarang smart boys

 with kids form 1 comey comey 

 the best attire or King of the night with suit dress code attire. Zikerul

 blue team look cool

 shah rizal pt3 candidate. congratulation for the KHB result! well done

 akmal rizal tinggi already now form 2, my anak 1dedikasi lasyer now form 2, nextyear PT3. do the best kema!

 smart boys.congatulation for the award

 adik aka Haziq 

 SPM candidates. Good luck for the SPM result. i know u guys can get flying colors

 ezaidie and lobo. funny boy is lobbo hahaha nextyear xda dah budak nakal mcm diorg nih

 dulang gilrs.eh eh haha sakan depa ni kalau bab nk dinner sanggup buat baju sama. but Sir H respect. nice gurls...takegudcare. jaga diri hiasai peribadi

 zaihan my assistant in 3 Dedikasi class.selalu tolong cikgu kelas dia dok hias kelas.terima kasih selalu tolong mr.H ya.Tahniah utk result KHB. im happy for u

 hey ladies.depa ni sokmo nk wefie dgn Mr.H depa.haha

 hi Nas. pelajar form 1,kaki mancing nih.hehe

 twin abang aka Haziq

 tudiaaaa jom wefieeee

 happy holiday ya semua.jaga diri,jangan mancai ya.
mancai(bhsa sarawak) maknanya nakal

depa ni pun nak jugak.jommmm wefie.. till we meet again.happy holiday.harap tahun depan semua pelajar pelajar asrama akan lebih cemerlang dalam apa juga bidang. while waiting flight ke KL ni Mr.H dok saja kat Vietnam airport ada wifi free so apa lgi update la blog sat. flight malam nu.hahahaha
ok satg kalau dan kita update blog pasai mai jalan jalan Ho chi Minh pulak naa.ok
boys and girls happy holiday ya:)

No comments: