Sunday, March 20, 2011


Dah minggu ke sebelas dah cik onie oi…huhu lagi 3minggu ja pengajian aku kat UPSi ni. UPsi??Yup UPsi, Universiti pendidikan sultan idris. Lepas ni ujung bulan april dah final exam then I will Chowww to practical.insyallah kalu xder pa2 I will b at putrajaya presint 11(2), do my practical sna. Ok2 bukan nk citer pasal praktikal pun.saje nk citer pasal kami kami kami ni. Sapa lagi my lOvely friendz laa ANWAR N YOT. PoGIe xdilupakan jugak walaupun kenal pogie baru 4bulan. He make me happy n selesa berkawan.Boley dberi credit n puji DIA SGT BAIK..kannnnn..anwar n yot lak mmglaaa slalu make me happy.susah payah kami bersama.WHATEVA PEOPLE SAID WE GO FOR IT!!! Lantak korg lerr..janji kami bertiga bahagia..haha SGT cepat masa berlalu kan.tup tup kami dah final sem at univsty.mula mula kenal dulu masa kami sama-sma masuk UPsi, intake DEC 2007/2008 n tarikhnya 27Dec2007.

. Kami mula kenal masa mggu suaikenal d SITC, iaitu dewan besar kat Upsi. Me n Yot sme course living skill n different minor. Yot amIk MPV n I do perfomIng art(dance). anwaR lak course tekNologi maklumat n Minor dia TESL. spNJng kami kenal ni pun mcm-mcm pahit manis merajok sentap happy sedih suke duka kami lalui.lepas ni masing-masing dh nk g praktikal pastu posting ntah ke mana-mana kan. Tp org ckp kalu keep in touch Insyllah perhubungn tu xder laa hilang cm tu jekan.kalu ley nnti kami nk posting area yg sma. So weeknd boley laa kami mcm skng ni, kuar hangout, tgk wayang shooping sma-sma.its Fun!!!


sayanGI diRIMu dan harGaI duNIa anda

THANK bro.u make me happyJ~

klcc

Life is sweet KLCc version

memang lumrah kebahagian itu akan ada kesedihan...kalu tak ia tak panggil reality hidup

copied frm POgiee


A true friend is the one who picks you up when you fall

onie~pogiee~nwar

A friend

Is someone that is always their

A friend

Will always listen to you

A friend

Always has input to give


movie TIME..ITS greaT n awsOme !!!








cross Eye!!!! lawaK gileR!! ensOm x?


A friend
Will always stand by your side
A friend
Will never let you down
A friend
Is someone everyone needs



untuk renungan bersama oleh prof izz huznie idraqie
renung renungkan dan selamat beramal

Jika engkau berbakti kepadanya, dia akan melindungi kamu;
Jika engkau rapatkan persahabatan dengannya, dia akan membalas balik persahabatan kamu;
Jika engkau memerlu pertolongan daripadanya, dia akan membantu kamu;
Jika engkau menghulurkan sesuatu kebaikan kepadanya, dia akan menerimanya dengan baik;
Jika dia mendapat sesuatu kebajikan (bantuan) daripada kamu, dia akan menghargai atau menyebut kebaikan kamu
Jika dia melihat sesuatu yang tidak baik daripada kamu, dia akan menutupnya;
Jika engkau meminta bantuan daripadanya, dia akan mengusahakannya;
Jika engkau berdiam diri (kerana malu hendak meminta), dia akan menanyakan kesusahan kamu;
Jika datang sesuatu bencana menimpa dirimu, dia akan meringankan kesusahan kamu;
Jika engkau berkata kepadanya, nescaya dia akan membenarkan kamu;
Jika engkau merancangkan sesuatu, nescaya dia akan membantu kamu;
Jika kamu berdua berselisih faham, nescaya dia lebih senang mengalah untuk menjaga kepentinga persahabatan;
Dia membantumu menunaikan tanggungjawab serta melarang melakukan perkara buruk dan maksiat;
Dia mendorongmu mencapai kejayaan di dunia dan akhirat.

berhati-hatilah jika memilih kawan

~ustaz kc da bomb~

klcc

No comments: