Friday, March 4, 2011


PENYEDIAAN MAKANAN DAN MASAKAN
best best best woooooooo amik paper nih..sedap saya suke masak!! mula mula agak kekok walaupun selalu dok tolong mama i kat dapur. yelah dah masuk kicthen kat lab kena lah proper, pakai apron, safetyboot, cap n kicthen uniform. pastu best sdp lectrer kami Puan Liza sgt best ajar kitarong.ada ke cikgu lelaki nnti kena ajr ERT? im OK jerr kalu kena ngajar nanti..hah nk tau dak satu citer..lalalalla masa lepas pMr dulu i applY skolah teknik, apply katering n bakery.tup tup u knw i dapt ELEKTRONIK.sgt jauhh kan kan dari katering ke electronik.but its ok i pegi jugak skolah teknik.stdy stdy smmpai masuk poli pastu masuk UPsi dpt gak masuk kicthen bljar masakan ni.Like like:)
bawah ni ada hasil hasil masakan kami:) ushar ushar la erk.tgk ajer.jgn smpai meleleh air liiurr anda..kihkihkih


team mate masakan 1
nabila..crah..kc..maria..azie

fruit cake

buah melaka kalau org kedah panggey, korg panggil pe kueh ni??

masalodeh

completed set
napkin
menu card
folk n spoon

dah berbaju chef:)~

eastern menu
nasi lemak + sambal sotong
bihun goreng
nasi goreng cina
watermelon juice
hot tea
papaya

pau for high tea
porigde

kulit tomato tu nk wat rose


itu hasil tomato jd hiasan bunga rose

porigde

breakfast meal

capati for india meal

posing time...haha waiting lecter amik markah
masakan ni ada dua paper kena amik. masaka 1 more to eastern food.untuk masakan II kami belajar western lak..best best n awsome
bukan dapt ilmu tp dpt makan freeeeeeeeee hasil masakan kami
~chef kc da bomb~

No comments: