Friday, March 4, 2011


mengimbau kembali kenangan masa semester tiga d upsi.subjek ni wajib tuk student ismp kemahiran hidup. perkebunan dan holtikultur:)~ so lepas bahagi group kami kena tanam bayam.so jd lah petani kami d UPsi. best jugak ingat2 balik masa kena jaga tanaman bayam ni.kena g tgk hari-hari.kena g siram.yang paling masa dh ley tuai hasil:) tq group member..nad,adik,sofi, sape nth sokrg g..hehe ingat dh ida n tini. so jom tgk pic pic lama nih..sowiee time ni xguna dslr lagi:~



benih benih bayam

tengah siram air atas batas
panas wooo kebun tu blakan fakulty tepi sungai:)

ini batas group kami

hasil beberapa minggu tanaman kami

ni awal awal ni kena bersihkan tapak kebun


fianll, dah boley kutip hasil


tudiaaaaaaaaaaa...dah bley amik g jual:)~

gonna miss this moment:) haha mcm-mcm kan bakal cikgu KH ni.tunggu yerk pic dalam bilik jahitan, lab masak, kebun agro lak, lab engine pun ado....
~cikgu kc da bomb~

No comments: