Monday, February 28, 2011

FESTIVAL TARI 2011
kategori: kreatif dan rampaian tradisonal
UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
TARIKH: 26-27FEB 2011
TEMPAT: PANGGUNG BUDAYA,FAKULTI MUZIK DAN SENI PERSEMBAHAN

PANGGUNG BUDAYA
FAKULTI MUZIK DAN SENI PERSEMBAHAN
UPSI

sekali lagi HEPa menganjurkan pertandingan tarian. kali ini ada dua kategori iaitu TARIAN KREATIF DAN TARIAN RAMPAIAN TRADISIONAL
festival tari ini di adakan pada 26 dan 27hb.pada 26hb ialah TARIAN KREATIF manakala pada 27hb pulak TARIAN RAMPAIAN TRADISIONAL.
juri kali ini ialah CIK MUNI, CIK NURUL N EN FADLY dari FMSP
terdapat pelbagai anugerah dipertandingkan iaitu
1.JOHAN,NAIB JOHAN,KETIGA
2. ANUGERAH KOREOGRAFI TERBAEK KREATIF
3.ANUGERAH KOREOGRAFI TERBAEK TRADISIONAL
4.ANUGERAH BUSANA DAN TATARIAS

hehe ada yg ckp kami ni team air asia..ada yg ckp kami nkg main futsal..ada yg percya kami d sponsor oleh standard charted.TEAMWORK!!! so we r beli same tshrt tuk festival kali ni.we choose RED cause we r berani untuk bertanding!!! the tshirt we crdit to JESSY for recomended:)
nice we r LIKE LIKE


TERBAEK!!!!!!

tarian kreatif oleh MIGDANSI:) ceracap inai

penari penari tarian kreatif FESTIVAL TARI 2011


selesai sudah untuk tari kreatif. next day nye baru pertandgn tarian rampaian.
we r with new costume:)
jom ushar ushar:)~

pose aftar semuanya dh ready. make up artis kami kali ini ialah nakey..dayah..misya dibantu oleh crew-crew lain jessy..debah..olyn..
terima semua:)



sweet couple:) langkah n jessy..they are ver open minded n sporting:) also low profie
keep ur attitude!!!
pose pose berikutnya aku bersama penari penari wanita:)
yg mana satu idaman kalbu nih:))hikhik

DANCY

MIHA

AFFIN

FATIN

ZANA

MAKEup artist MIGDANSI nakiss



makeups artis MIGDANSI jugak..DAYAH

pantun dari kami MIGDANSI
TAKSIM BERGEMA HATI BERSATU,
ZAPIN JOGET MENJADI TRADISI,
TINGKAH LIUK TARIAN MELAYU,
PUTERA PUTERI DARI MIGDANSI.







NAIB JOHAN FESTIVAL TARI 2011
wang tunai RM300, piala, sijil dan hamper

BUSANA DAN TATARIAS TERBAIK

peace frm us:)~ congrate guys!!!

mIGDAnsi team..TQ MISYA..IGIE N NAJLA

TQ to all supporter MIGDANSI team:)
we love u guys n appreaciate!!

terima kasih daun keladi..kalu sudi sokong kami lagi.ASMAQ:) ORg kuat KZ nih..tq so much selalu bg support untuk MIGDANSI...we love u asmaq:)

tq datang!!

MISYA:) jmk kesenian n kebudayaan kolej zaba:) tq

its was great n awsome memory..gonna miss this momment..all dancer together on stage!! sangat meriah n sgt sporting semuanya!!!!
kalu ada sumur d ladang,
boleh kita menumpang mandi,
kalu ada umur yang panjang,
boleh kita menari lagi.
TAHNIAH KEPADA PEMENANG!!!
~kc da bomb~

3 comments:

fareez cleoputra said...

y nama aku x di sebut????huhuhuhu

izz idraqie huznie said...

arixx...sowieeeeeeeee syg...msa update ni mb pala otak tepu sbb ang xdak kat kolej..bydaway tqqqqqqqqqqqqqqqq so much for join us!

fareez cleoputra said...

hahaha..seb bek mintak maap..hahaha..x dok aihhh...ok jer