Monday, August 15, 2011

NEW HORIZONE

Assalamualaikum..alhamdulillah hari ini sudah 17 hari kita berpuasa iaitu 17 ramdhan..bersamaan hari NUZUL al quRan iaitu hari turun nya ayt suci alquran ayat pertama IQRA’..sila betulkan kalau salah erk..ustaz n ustazah..semoga kita terus diberkati amin. Minggu lepas 13ramdhan i ada join majlis berbuka puasa bersama BLOGGER-blogger Hots! Actually citer nye camni, masa chat2 kat FB, my firend ZAmi ada tnya I katne.so I jawab ler kat Putrajaya. Ok, im asking bck nape?hehe dia ckp nk dtg putrjaya so I epy lah ley jumpa..pastu katanye datang ada mjlis berbuka posa ngn bloger-bloger.i tanye lagi putrjya kat ner. So dia jwb lak putra damai..hahah sah sah putra damai tu tmpt I stay. Wink wink so tnye lagi , blok mana, zami ckp blok C . sokehhh so I blok A. I dgn xmalunye pn turut serta majlis berbuka tuh. Walaupun xkenal sgt ngn diorg tp sgt enjoy!!!!! Nak terima kasih to HIzami cz bw I join IFTAR SANTAI SELAMBAR BLOGGER KALI KE -3A Thousand thanks jugak kepada semua blogger-blogger HAwts!!! Adie..Nabely..ijat,..zam..hizami..azad..pojiee..daniel..wan..qarl..achaha..kak heze..khal..hazzy..adam arjuna..amirr rayyan..eazy..nemo..atief..suffian..que n ayie..Nice To meet U guys!! Tak KenaL maka Tak cinta!!! Keep In Touch yaHH!!! kalU buaT gathering lagi Jgn Lupa JemPt sayE lagi

Cake sempena meraikan majlis iftar ramdhan blogger 2011

Shot pertama. Sya suke ini pic!!

Nabeyl aizaT frM german, yup! Dia stdy kat sane..

tq for ur muffin n cookies..

blogger hawts!! Hizami

zami n kal…kal ada iras YUna!!

Pojiepooh n qaRl (bakal pendidik jugk tuh)




Bakal pendidik yang bakal mendidik anak bangsa!!kami juga penulis blog!!!

C CERDIK..I ILMU..K KERANA..G GURU..U UNGGUL

Adam arjuna minta izin untuk pic ini

sekian,

Salam Blogger n Ramadhan dari kami semua.

Insyallah tahun depan jumpa lagi

....................................................

7 comments:

Amir Rayyan said...

Alhamdulillah..best dapat kenal semua...:)

cik Nemo said...

jumpa lagi adik comel. :P

ayie said...

yeah seronot dapat jumpa izz..hehe..lain kali nak jumpa lagi la.. nak berborak borak

Pojiepooh Abdullah said...

nice meeting you :)

izz idraqie huznie said...

nanti ada masa kita lepak ok...keep in touch pal!

gadis lensa said...

i ade iras yuna ke?? adoi.. haha.. style je sama... lalalla..

DanieL AdiE said...

Nice to meet U!huhu