Sunday, November 27, 2011

KarNIvaL keuSahAWAnan KOlej ZAba

senyum pagiee...............kak najla..jessy..abg kc

Holla kc kembali..lama seyyy dah dance ni. Pagi pagi td kc leps subuh dtg tg malim cz dancy my junior merangkap adik kat kz tuh jemput sbg vip katanya untuk bengkel kebudayaan 2011. Ok lah bengkel sbb lama dah kowt tak berdansa nih. Tup tup sampai je sna, kena pulak jd instructor senam seni. So we MIGDANSi layan jer. Lastminute step!! Begitulah hebatnya kami MIgdansi kan kan kan..hehe ok ok lepas senam tari terus ke dewan kz cz bengkel buat kat dlm dewan. Bengkel tari kali ini pasal TARIAN INANG. Layan sajorkkkkkk..



Lepas tuh ada lgi ni kejutan. Kc di tarik untuk buat show mlm ni.iaitu malam penutupan carnival keusahawan kolej zaba. So nntikan kemunculan KC da bomb mlm nnti. Mintak maaf dulu sbb step hanya beberapa jam sahaja untuk persembahan malam ini

Tahniah kepada peserta bengkel yg telah Berjaya menamatkn bengkel kebudayaan.majula seni tari untuk kz!!

3 comments:

Cahaya Mata Muhammad said...

abang kC xjumpa asmaq pun....huhhu

Cahaya Mata Muhammad said...

abang kC xjumpa asmaq pun....huhhu

izz idraqie huznie said...

kamooo bz mungkin....