Tuesday, November 15, 2011

ROMBONGAN cikgu!

Esok last day keje..bukan berhenti or dapat posting mana mana. Just cuti 4days coz ada HAJAT BESAR nak balik kampong. Apa hajat itueww tunggu saya update blog seterusnya ok. Esok last keje, then khamis petang saya akan terbang balik ke negeri kedah darul aman. Lama kowts tak balik kedah. Lepas abeh pratikal bulan 8 hr tu balik raya, then dok rumah dalam 2 weeks terus balik ke kl n keje. Lepas tu xbalik kg dah, ni baru nak balik pulak. Yeaa ceq orhang kedah noh..so sapa-sapa yang free jemputlah bertandang ke rumah saya kat kedah noh. Ada majlis skit 19hb ,sabtu.flght ceq khamis petang turun kat PEN int airport. Hah balik kali ini ngan anak anak murid frm putrajaya. Diorang kira bertuah dpt naik flght bersama CIKGU IZZ HUZNIE IDRAQIE. Mereka yang bertuah ialah wah wah mcm menang peraduan plak..aizat,anas,meer,arisa n ija.

now everyone can fly

6 comments:

Syafiqah Izzati said...

cikguuuuuuuuuuuu , siapa mereka tu ? jeles nie :(

Syafiq Ahadin said...

update sekarang juga!!! hehe!

izz idraqie huznie said...

syafiqah..mereka ialah...kan da cg tulis tu...aizat,anas,meer,arisa n ija
syafiq..tunggu....suprised!

miss Fyqa said...

bertuah anak2 murid.. hee :)

NuFaBiMoFa said...

untung la~~
spe yg bertuah tu!
hehe :)

izz idraqie huznie said...

untonglaaaaaaaaaaaaaah