Monday, December 12, 2011

DAULAT TUANKU!!


kami kat SELANGOQ nih cuti hari isnin..EPY BRTHDAY TUANKU!! semoga pnjng umur dan murah rezeqie. aikkk apasal gambar cendol tu hah! ok ni kc nk crita ni. al kisahnya hari isnin kami x keje so hari makan sedunia.MAKAn?? korang pun suke kan kan kan. ok bgun tdo saje mula mula plannye nkg jumpa YOT aka yahya my bff. nk p bg trnskrip je kat dia. so plannya jumpa kat LRT melawati. ok otw nk p jumpa dia, ternmpk ada gerai kat area area LRT melawati tu ada CENdoI n ROJAk. apa lagi. memndang blom brekfast so singgahlaaa kat kedai tu pekena cendoi n rojak. wauulaaaauuweyyyyyyy sodap!!! i makan cendoi cincau. sbb nk minum ayaq cincau alang alang mix ngn cendoi. tp besalaaa kc ni alergic ice. terpksa n memaksa diri mkn jugak sdp nmpk sedap. tgk bwh ni, sedap kan!!! nk mkn nextweek kontek kc k!

tudiaaaaaaaaaaaaa cendoi cincau!!

rojak kalau org KL panggey...oraang uthara panggel passemboqqqqqqqqqqq

mine

yup nilah yot. my bff..lama sehh xjmpa..hehe soieee yot sya serabai skit..haha low profile!
ypt skng tgh trainee kat TM. yelah while waiting kami nk posting so msing msing keje yg mana ado jer dulu. ops!! yup kami bakal pendidik

makanan lagi? haha yup ni lepas lepk lepk jmpa yot n hang out kat kl festival city, setapak. kami p giant. me n my hsmte pastu p umah kak faeza. kak faeza ni frm indonesia. keje sama kat cafe. akak ajak makan satey kat umah dia. sblm satey siap kami pekena itiewwwww (pic) diatas dahulu. makan lagi! haha gemok!!

taadaaaaaa satey dah siap d cucuk

upacara membakar satey. yuhuuuuuuuuuuuu

saye pun topong baka okey!!

satay ayam n daging beb!
siap sudah! makan sampai sengkak perot. huh.. im really full on tht day:)
itu namanye rezeqie. so renung renungkan lah. rezeqie ada dimana dimana
terima kasih dan sentiasa bersyukur

p/s: sapa yang sllu dok dengki ngn saya please ingat ALLah itu maha mengetahui! cermin diri n muhasabah diri okeh. ko ingt ko cantik???

5 comments:

FZA:) said...

mcm sdp je satay tu:)

izz idraqie huznie said...

yeap sodappppppppppppppp

angga zhan said...

keliatanny enak banget tuh sate...
pengen rasanya makan sate :D
hehehe

Misshy Innz said...

cendol tuuu macam sedap . nak jugakkkk ;D

faizal mohd said...

semua makanan memang sangat BEST!