Sunday, December 25, 2011

menari je keje KO!!!!!!

Olla olli guys,assalamualaikum…………

Apa khabar? Hopefully semuanye sihat belake. Kepada kawan kawan ipta seluruh Malaysia kc nk ucapkan selamat menduduki peperiksaan akhir semester. All da best bg dapat dean okeh! Ok ok kepada stdnt stdnt skolah pulak. Ingt! Back to school. Dah buat persiapan? Cikgu ucapkan selamat maju jaya dan all da best masuk sesi persekolahan yang baharu. Okey ni nak kongsi cerita dan pengalaman. Waaaahh mcam penglipurlara la pulak. Ok ok xde mende sbnarnye, ooooooo nak cerita last minute kc join citrawarna prgkt negeri perak yang d ada kan d tg malim,perak. Show ini sbnrnye anjuran majlis daerah tg malim. Actually kc ke tg malim tgk show kemuncak seni, lepas tak taulaa pulak ada show ke esok kan harinye, kebetulan show tu diorg request nk tari nusantara. Kebetulan kc ada laa skit skit belajar zapin nih. So pe lagi naki n miji ajak kc join. Kc ckp KC OK ajer! Dah lama seyyy tak menari so kc pun TErjoinlah. Hah! Pro memang pro lah. Jam 4ptg masuk studio dgr lagu hafal step n polish step. 630pm dah mula make up touch up n blab la…kul 730pm dah gerak ke tmpt show. Huh!!! Beberapa jam sajorkkkkkkkk kc pektis. Huh! Gilah aahdinddong. Yg penting masa show sgt enjoysJ


pektis jgn tak pektis..beberapa jam sajorkkkkkkkkkkkkkk kc pektis

peloh peloh..lama tak berdansa....best wooo.....nnti ada show caling calling kc lagi yerk

ready for my turn nk make up..makeup ditaja oleh: simply ct
jurumakeup: yot n feles

tadaaa da siap make up!

show!!!!!!!!!!!!!!!!!



kc..arixx..momo..dance..aten..nakiss.
first time menari dgn MOMO

bersama penari borneo..nice to meet u guys!!!
keep in touch

festival zapin MAKUM
venue: UPM,serdang



tahniah kepada team zapin pekajang UPSI
proud of u!!!
ANUGERAH KHAS JURI
teruskanlah legasi zapin UPSI
...............................................................


8 comments:

Umar Kadir said...

wah! bestnya! tarian dapt menyihatkan badan!! XD (zapin the best! sampai skrg xdpt nk ikut step.. huhu)

izz idraqie huznie said...

yes...zapin best!! penuh tertib dan adat:)

sYiRa LoKMaN said...

best! lama ta menari :D

ayie said...

wah boleh la ajar ni..hehe

izz idraqie huznie said...

syira..jom nari....
ayie: bila?? ajak geng geng bloger melaka kc buka kelas zapin.......yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cik Nemo said...

Eh pegi ke masa Festival zapin kat UPM tu? Tak nampak pong?

UPSI punye persembahan pong not bad!

izz idraqie huznie said...

UPSI mmg bst!! hehe tp lagi bestkan masa UPSI nye show blackout...hahah

cylvia cylviey said...

Aww rindu mase ni.. Rindu rse penatnye tu.. Best moment ever..The most unforgettable experience.
#NusantaraDancer #SuatuKetikaDulu