Friday, December 9, 2011

personaliti tak?

alhamdulillah selesai ujian personaliti. ramai jugak kawan kawan UPsi yang dpt duduki ujian personaliti ini. ada sama bcth ada yg senior.anyway sama sama doa for next stage
UPsi BOleh!!!

acha n syafiq... me n syafiq gerak sama ke branang..tq syafiq for ur pndu arah.ada rezeqie jumpa lagi kamu berdua.. syafiq baju pink my coursemate frm Klang

kc n acha..senior merangkap coursemate arixx bakal cg kimia
sama sama amik ujian personaliti
ok x personaliti kami bakal cikgu?

tempat ujian: KPM,Beranang.
merangkap kolej anwar aka feles dulu
alhamdulillah selamat pergi n pulang.
tq kepada sume yg wish me luck
insyallah
ada rezeqie next stage ialah: mikroteaching

3 comments:

Chenal said...

ekk? nak jadi cikgu pun ada ujian personaliti ka? Dah macam nak masuk Miss Universe la plakk!

semut sesat said...

saya pon pergi hari tu..hai,selamat kenal.

angga zhan said...

hahaha...
cukup lah ,, lol
cool,,, by the way,
Follow and Join my blog please
http://gapekamania.blogspot.com
I'm waiting for you there,.
and don't forget to leave your comment. . . .
I'm already follow your blog....]
salam kenal Brohter :)