Sunday, June 10, 2012

PINDAH lagik!!!!

ESOk Sekolah...... Maka bermula lah hidup baharu saya sbg Cikgu... Hari ini kami masuk umah baru..Rumah baru!! Yerkkk..sgt bangga sbb kami org pertama masuk Rumah itu.umah stndrlaaa 2bilik and we r three in da house. My housemate sama juga baru posting also from upsi. Diorg Cikgu seni. So lepas ni Kc Akan update about Rumah sewa kami:) Bab Pindah Pindah...actually ni Kali ke jap erk..ok 1st check in pearl hotel, lepas tu kami berangkat ke Kuching...Sampai Kuching kami checkin bhgian ke pendidikan teknologi ,Kota samarahan. Lepas tu pack balik brg brg ke beladin.huh..dah Berapa Kali erk,hah Kali ke Tiga kami check in Rumah warden tumpang for awhile Sampai hari ini masuk Rumah baru...alhamdulillah akhirnyeeeee dapat masuk Rumah baru:) semoga kedatangan kami d sini disenangi:) doakan saya. ESOk hari pertama memulakan tugas Sebagai PENDIDIK..anak anak murid SMK Beladin nanti Cikgu ESOk erk...

2 comments:

Edy Fee said...

syoknye dengar citer sal kwn2 start posting dh.ehhehe
tak sabar nye nak posting gak/...slmt bertugas

Chenal said...

cobaaan