Monday, November 19, 2012

RAYA:FOOD:SHOPPING:

ceritera lama ni...ni masa tak balik semenanjung raya haji.so balik umah fmly angkat kat samarahan.byk makan.p jalan.shopping dan sebagainya.
p sarikin
round kuching
makan makan tgklaaa pic pic yg telah dimuatturunkan
hahahaa




















tq yot n family

Sunday, November 11, 2012

CUTI SEKOLAH BERMULA.....

todia....haha tu laa xdapt balik kg awal ni laa keje nye..berjalan sajork!!!

peace frm us!

mengipas manoq baka

panas wooo..amik gambar punya pasal.tahan laa yerk..
pantai


jejaka

pose pertama dari kami

team hitamputih kelabu

team merah 


pewitttttt



makan time
syafiq n me

peace!!! sweet 

manoq bakar



bakar time

sebelum makan,kumpul dulu

team biru

panorama

kedai kedai lama di kg tgh maludam



terima kasih kepada team BD performing art, SMKBeladin. diorg ni plan wat party kat cikgu husni aka kc..haha early in da morning, kc dah pergi ke MAludam. Maludam ni dlm 20km daripada tempat kc mengajar. so yang jemput ni pelajar pelajar yang join tarian masa persembahan hari anugerah kecemerlangan minggu lepas. they are plan among them nk wat BBQ. so lepas breakfast, kami pergi ke rumah Dyg Mas, tq jamu 3jenis air sekali gus..milo,teh o n kopi.sedap dgn hidangan kuih dan kerepek. lepas minum n kenal kenal fmly kami pergi ke perkmpungan org iban.yang menjadi guide kami ayah dyg mas, tq uncle for kindness. lepas balik dari perkmpungn iban kami singgah umah nabihan.TQ nabihan n her mum sediakan kami air dgn hidangan biskut. makan lagi!!! semua famly diorg ni mesra mesra. ok selepas itu kami terus ke rumah Rahmat, ni la port nk BBq,sebelum BBQ kami mkn tghari kat rumah Rahmat.Nice n sweet famly. kenyang! haha ok while waiting nk BBQ kami pg tepi pantai. waulawaeeeyy panas panas pun pg jugak.anak anak murid ni ckp nice place.so pakat pegilaaa amik gmbr kat sana. nuuu pic pertama ats tu.lepas balik dari p pantai tu mulalaaa acara ber BBQ.panggang ayam ,ikan pari and bontot ayam. makan makan dan terus makan..so kenyang!!seharian kat MALUdam. around 6pm kami balik ke Beladin:) 
TQ SO MUCH GUYS!!!!dyg mas,azlin,yat,bihan,rahmat,rafiq,deng,azmi,syafiq, nice to meet u all. hopefully ada masa kita BBQ lagi..next BBQ cikgu plak belanja korg k..insyallah. 

Thursday, November 8, 2012

HAPPY HOLIDAY

SALAM JUMAAT
9.11.2012 tarikh akhir persekolahan sesi 2012
selamat bercuti buat semua pelajar pelajar di seluruh Malaysia
pelajar yang sedang menduduki SPM dan STPM selamat berjuang
kepada semua anak didik cikgu,cikgu ucapkan 
selamat bercuti
hati hati dijalan raya
selamat pergi melancong bersama keluarga
selamat mengulangkaji pelajaran
selamat menolong mak ayah kat rumah
selamat menonton 
selamat makan kenduri
selamat berkhatan bagi adik adik comel sekolah rendah yang belom sunat
selamat semuanya
JAGA DIRI
JAGA SOLAT

 SELAMAT BERCUTI JUGA KEPADA SEMUA PENDIDIK PENDIDIK DISELURUH MALAYSIA
selamat bercuti bersama keluarga. its a time to ENJOYS! setelah penat lelah menjalankan tanggungjawab sebagai pendidik. yang belum abes key in PBS ,sila teruskan usaha anda, SAPSsila isikan, 

 sebalik tabir dan tulang belakang team majalah
BELADIN EXCEL 2012
camera man..editor..wartawan..

team Majalah Sekolah SMK Beladin
BELADIN EXCEL
............................................
24 Nov 2012 baru kc fly back to KL
kena xtand 2weeks kat sekolah, semua kawan kawan cikgu senior dah balik hari ini
selamat balik kmpung semua yg balik kg!
assalamalaikum
............................................................

Monday, November 5, 2012

AFTER PMR by Panitia PJPK & KHB

assalamualaikum
beberapa aktiviti selepas menduduki PMR 2012
pihak sekolah telah menyediakan tentatif mengikut Panitia masing masing. oleh itu memandangkan kc ajar dua subjek iaitu PJPK dan KHB
aktiviti KHB kami telah membersih lama landskap iaitu berhadap dengan blok pentadbiran sekolah
selain itu juga panitia KHB bersama pelajar menaman pelbagai jenis tanama hiasan disekitar kawasan sekolah
yo! peace


sambil cabut rumput sambil gosipp yerk


peace! calon 8A nih...gudluck dude!


ni sokrang lagi izzudin.doakan terbaek for u

yeahhhh..pesilat ni..cabut yer jgn xcabut abang


selain itu, panitia KHB juga membaikpulih peralatan sekolah seperti kerusi dan meja pelajar

semasa melakukan pertukangan



panitia PJPK pula memberi peluang kepada pelajar bermain futsal di gelanggang SMKB
pelajar begitu xcited sbb diorg di kuarantine kan subjek PJPK sblm PMR. so ni kirabalas dendam lah ni.njoyssss





 all dabest guys! main main jugk result kasi gempakzzzz yerk

 tiga teruna hots! ahak

 peace frm gurl:)siapakah berbaju hitam itu????

peace frm sweetboys hahaha

SEMOGA SUKSES DENGAN MENDAPAT KEPUTUSAN PMR YANG CEMERLANG 
FROM PANITIA KHB DAN PJPK
SMKBELADIN
Sekian terima kasih
.........................................................