Saturday, June 18, 2011

LAST WEEKEND


Ini cerita minggu lepas da….

hah mau cerita pasal minggu lepas.byk aktiviti gak ni.mula mula g KLIA jumpa kwn2 malaysia airlines dulu. Yelah tengah free skolah pun xbuka lagi lastweek. So sblm lunch dh g nek erl ke KLIa.lepak stengah hari kat KLIA.jmpa kawan-kwan lama then borak borak makan mkan.inysllh ada masa nnti kita jumpa lagi erk kawan kwan. Keep in touchJ


Dino my big bro. ada masa jumpa lagi bah!! Tq for lunch



Kuala lumpur international airport (KLIA)

Sunday!!!!!! Yup hri ahad pegi SUBANG SKYPARK airport lak. Cerita nya camni.sure tertanya Tanya napa nkg airport subang lak. Actually my sis fly frm penang touch down subang airport fly by FIREFLYZZZZ..so awal2 pagi ahad dah kuar g subang airport. TQ pogiee company me pegi airport. So sblm my sis sampai kami pg jalan jalan SUNWAY PyRAMId lama sehhhhh xpg sunway so p laa jalan jalan ngn pogie kat sana. Macam biasaler pergi MAKAN… n realese tension n stress kami at FISH MASSAGE THERAPHY. ala pg masuk kaki dlm aquarium then ada ikan ikan akan gigit kaki.hahah mula mula mcm geli.pastu lama lama dh ok.bagus sbnrnya tuk peredaran darah, buang toksin dalam badan, then kaki jd segar n bersih.

ice skating sunway pyramid

Geogetown white coffee.jom lepak makan !!!



Lepas makan kami p fish massage theraphy..segar bugar lepas ikan ikan gigit kaki kami.best best!!




Yuhuuuuuu layan sehhhhhh!!! Jgn lupa cuba k


Fetch my sis at skypark airport subang.she from penang by fireflyz. Then we r g sunway jugak shopping n dinner. so lepas jalan jalan sunway i terus balik putrjaya. esoknye dah mula sekolah. maka masuklah penggal ke 2 sekoalah n merangkap minggu ke-4 i praktikum. tq for who make my weekend happy :) so senyum........

Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
SenyumTak perlu kata apa-apa
SenyumTak perlu kata apa-apa
Senyumtak perlu kata apa-apa
SEKIAN.....................................

No comments: