Monday, July 4, 2011

INNALILLAH....................

E.N.A.M J.U.L.A.I...................
genap setahun myloved abah pergi..............
kejap je masa berlalu.......macam tak percaya....tp mati itu pasti cuma lambat dan cepat shj............abah......i miss u so much....6julai2010, masa tu i baru je balik dari BALI,indonesia. pergi mewakili pelajar minor seni tari Upsi untuk pesta kebudayaan disana. kami pergi seramai 6orang mahasiswa..kc,niko,step,audrey,mariati n iwan. masa nk pegi mungkin Allah dh nk test aku. byangkn kami semua dh resdy d Lcct. masa nk chck in. my pasprt expired!!! i mean dh over due cz kalu nkg Indon sector kenalaa due pasport 6bulan bfre departure date. urmmmmmmmmmm xcited nk chck in, akak yg nk chck in ckp, sorry u xley flght hr ni?? wttt?? kalu nk g BALi juga kenalaa g renew psprt 1st..urmmm so nk wat cmner..diorg pun terbanglaaa dulu ke bali..urmmm mungkin petanda i xperlu pg ke BAli..nasib baik aku agak familiar dgn airport ni.so call my fren yg dok area sepang. alhmdulilah ada respon dr kwn tuh.so esok pagi pagi lagi dh g kajang imigresen wat pspt. lepas siap segalanya teruslaa ke lcct semula n terbang keseorgn ke BALI.ur................ alhmdulah slamt smpai.so 4days d BAli. 4July 2010:~ return flght frm Bali to KUL..
actually masa smpai KL mmg xcited nk terus balik BALINg,kedah mylovely hmtwn. plannya smpai lcct tu around 11pm..so aku nk lepk smpai sok pg then trus nk amik penang flght balik kg.tp tp plan nk balik tu canx..so balik laaa tg malim dulu.. urmmm penat pun penat gak ....
esoknya mmg tido jer..bngun dh lapar so kuar laa p kedai makan depan kmpus with my hsmate NAKi..kami kuar nek keta Zoul.. lepas mkn balik koolej semula.then ONline lerr cz smngt nk upload pic ke BAli dlm facebok..around 6 lebih.............
tut tut tuttttttttttt mak telefon........urmmmmmmmmmmmm mak ckp, abah....abah...abah..........................................................................................:( so sblm mak abih ckp, aku dh menggeletar satu bdn..phne terjatuh............mcm tak percaya langsung...kata abah dah tak der...terus sayuuuuuuuuuuuuuuuuu then aku call kak aida kakak sulung aku....kak eda, betoi ka abah dh xda????????????kak pun ckp mak baru je call ckp mcm tulaa..km mcam xpercaya abah dah pergi wat selamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:(((((((((((((((((((((((
dh dapat tau aku terus call fmly terdekat yg lain...lectrer,kwan2 bgtau my love abah dah kembali kerahmatullah...terima kasih nk ucapkan kpd en zoul, mariati n iwan lectrer yg antr i balik ke BAling ptg hr abah tiada tu...mereka ni pun g Bali sma jugak...so smpai ja baling org dh ramai kat umah..memng sah abah dah tiada.............................abah..............i love u so much...semoga abah aman d sana...............alfatehah...........semoga abah tenang d sana..uni sentiasa doakan abah......
alfatehah jugak buat syafiq kawan isha yg bru je pergi meninggalkan kita..alfatehah buat syafiq
SETAHUN MASA BERLALU
28-01-1939~06-07-2010

ini meja cikgu kc..sowiee semak sket..bzzz ooo jd cikgu nih..but i like..senyum:)

i love KH...hehe of courselaa my major course..sepah dok wat lesson plan kak non oiii

tu sudut hadiah hadiah peminat..hehehe no lah adiah dr stdnt masa hari guru hr tu..kalu nk adiah jd lah cikgu macam saye....

pandangan hadapan meje cikgu kc.
so minngu cikgu kena koreograf stdnt pertandingan TARIAN KECERDASAN 1Malaysia anjran pejbt kesihatan putrjaya.so nama pun Tarian,cikgu kc ler kena koreograf kan.so u think u can dance!!! jom saksikan sbtu ini. anak-anak smkpp11(2),
kita kasi gempak putrajya sabtu ini okeh...:)

No comments: