Monday, July 18, 2011

RINDUNYEEEEEEEE KOLEJ ZABA,UPSI!!!!


Rinduuunyeeee kat kolej zaba..kolej zaba!!!! Miss u so much…kolej ni laa tempat aku dok sepnjang pengajian kat upsi dulu.huh!!! 3tahun stengah kowt dok kolej..dan tAk lama lagi pun dh nk abis pratikal nih.skng dah minggu ke 9 wowyyyy ada 5minggu je lagi nk abis praktikal ni..then maka tamat pengajian ku 4tahun,insylah dapat laaa ijazah sarjana muda..insyaallh..praktikal??urmmm macam dgaan kowt dok kat tempat org ni.sabar sabar sabar itu indah..so saboooorjelah..ALLAH sentiasa menguji hambanya………ni teringat bilik e209 ,Kz UPSI. Tgklerrrr bestnyeee dok bilik sokrg-sokrang so ley deco per sahaja…..jom usher usher bilik IZZ HUZNIE IDRAQIE nih…………………………..

Assalamulaikm dulu sebelum masukJ

Tuala……………tuk tetamu pn ado!!!

Meje study yg sentiasa busy kononyeee slalu stdy..yeke??

Dry kitchen laaaaa nih…macam macam ado bilik cik onie nih…hehe

Macam macam buku masa belajaq kan….rindunyee nkg studio tari kat fkulty nk menari………………….jom sapa nk join:~

Buku prsediaan mengajar tuh!!! Dah penuh dh skng ni…smpai lobam pakcik menulih!!! Hari hari kena wat lesson plan wooooooo…penat oo jd cikgu maaaaaa

Align Center
membaca jambatan ilmu..membaca dikala lapang.wah!!!!!!!!!!!!

air perlu tuk kesihatan..so minum byk air putih okeyy

taggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!

kasut..sandle...selipar...
hak milik EN izz huznie idraqie

bila lagi nak masuk pertandingan menari nih.....?

baju baju saya

cap n tie mr onie

fragranceeeeeeeeeeeeee...CK my lovely!!!

al quran...IQRA!!! bacalah.........


mont blanc
LIKe! dah nak abih nih...sape nk beli kan yg baru???

masa itu emas!!


mylovely ACER!!!Align Center



frame from BALI....plak frm KZ...penghargaan sepnjng menjdi warga KZ!!
sekiannnnnnn...........rindunyeee nak pegi kuliah...nak pegi library...nak pegi makan ngn kawan2..nk pegi studio tari..nak buat asgmnt...nak present...nak binding asgmnt...nak makan kat deli garden...makan kat kafe kz...nak men bola tmpar kat kz...nak p pasarmalam tg malim..nak nak nak nak nak...........................................
www.rinducampuslife.com.my
cikgu husni,smkputrajaya presint 11(2)
putradamai putrajaya
....................................................................

No comments: