Wednesday, February 8, 2017

CABARAN 2017: SHORT TRIP KL ^MAKAN^

Assalamualaikum dan salam sejahtera
hi alll. hehe baru nk update busyyyyy!
hang p mana ?
short trip p kl ja pun 

fly by Malindo air. ok tiket kali ni di sponsored oleh my coursemate Dato Arif. hebat kan kwn study Diploma Kejuruteraan Elektronik Perubatan, Poli Shah Alam. sebab pa dia spon? hehe sempena wedding dia kat Shah alam.so kira reunion jugak la budak DEU bathc 2001-2004
perghhhh lebih 10 tahun x jumpa depa ni. safely landed KLia jam 12tengah malam.kapal ada delay sejam.

hi hah pagi sabtu nan indah g brekafast kat tempat hot d area sepang. Bunian . nama Bunian xtau pasaipa. tp awesome la makanan dia. ni hah nk duduk makan kena tgu kot. orng full house pagi pagi.
kedai ni jugak pernah JJCM TV 3 mai. so mmg terbaekkkkkk


nin dia nasi lemak bungkus. nym nyum sedap baq anggggg

kedai simple ja tp org penuh. memang kena la dengan nama kedai ni BUNIAN

hah abis crita brekafst kita lunch pulak..hehe lunch simple je sbb majlis wedding kwn saya tu malam
so p IOI mall laaa cuci cuci mata dan tujuannya kami p cari hadiah buat pengantin nu

jom boat noodles in da houseeeee.jenuh makan





tq unai my coursemate cikgu unai jd bawa jalan jalan dan makan makan




kekenyangan ! alhamdulillah. nice food  :)

No comments: