Monday, April 3, 2017

CABARAN 2017 : KEJUTAN MR.H BORNDAY

Assalamualaikum dan salam April buat semua pembaca blog saya yang ala ala je ni. tak meletop aman pun.oh apa crita? April is coming. ok bagi ayat klise jap 
please be nice ya April
ok korang sihat ka?
ceritanya nk ucapkan jutaan terima kasih buat semua yang memberi ucapan selamat hari lahir serta doa buat sy empunya blog ni, maaf jika ada yg tak terbalas ucapan kalian. huh! mcm laa ramai sgt polower kannnn
ada juga dr xda kan
hah ni ceritanyaaaa 
1st of all Mak! Puan Selamah bt Hussin , unie yg ucapkan jutaan ribuan terima kasih melahirkan sy di muka bumi ini. terima kasih mak! jasamu tak terbalas ! alhamdulillah uni diberi kesihatan dan alhamdulillah dgn kerjaya sekarang.Syukur!
 1st cake a day before 2april. tq Mama Roza for a cake.advance sehari mama bg. terima kasih. ni mak angkat sy dr Semarang. tw so much. cg is terharu

 tudiaa bukan makan cake shj.siap ada bekai nsi n lauk lagi.actually mama mai tgk ada dia kebtulan jugak ada Mesyuarat Agung PIBG SMK Beladin. so rezeki kan.dpt makan. sedap masakan!

untungkan dok jauh dgn keluarga , ada juga keluarga yg mcm mak sy jugak kat sini.Org sarawak ternyata baik baik belak.tq so much mama

amboi..nak bodek Mr.H ke? Happy Birthday Mr.Ensom kata mereka. buka sy ya :)
 cake pertama mr H dapat! terima kasih geng kitakorg zakni,dedey, afif, faniza, syailla, mai dan Arisdha.susah susah ampa naa ajak Mr.H p makan Abc kat waterfront. tup tap tup tap dok slurrpppp ABC ttetiba cake muncul.so terharu..........dapat cake kedua di hari lahirku 2april...terima kasih sgt sgt ya!! love u all 

 lets makan cake! hah ni kedai kat kg hulu Beladin.mana mana yg nk mai Beladin saya rekemen jugak la kedai ni kalau nk basahkan tekak layan ABC special, Abc ice cream. abc milo, air jagung dan mcm mcm jenis ada berpuluh menu air n abc ja.Harga boleh tahan sgt berpatutan puas makan n minum.


 twitter wish me a Happy Birthday! tq jugak buat follower di twitter yg bg ucapan hari lahir. makasih ya!

 Cake ke 3. yg ni frm kwn kwn cikgu sama ngajar tq lai,yvone,sam, and steph . tq so much girls. 


cake ke 3 frm my beloved sista Saidatul and Rahasnita. long nk said tq so much being my adik my kakak my kwn my sahabat my everything since we are here ,now almost 6 years ! terima kasih . hopefully our friendship till jannah 
tq so much ton and ta 



 prank yg sgt dasaatttt depa ni...huhu syok syok kita tengah makan depa ni mai terjah...aduihhhhh gelabah cuak katak jugakk la...dua biji kek skli mai.ambik hang jenuh makan.tq tq tq so much all
4th cake, this from yvone, lai, sam and steph...makasih ya girls...u girlss rock...hebat lakonan korang!
wish u all still preety and god bless. sedap cake korang jauh dtg frm Kuching tu. love!

 terima kasih semua.syahir bff terima kasih. hang terer naa bab bab prank ni. enjoy mkn nasi dgn 2 biji kek pulak mai.so sgt kennyang!
abih cerita 2 april.esoknya 3april hari sekolah. 1st period dgn pelajar pelajar 2 cekal.Mr.H cikgu matapelajaran KHb diorg. tengah syok ngaja1. depa boleh bgun n nyanyi ramai ramai. ingatkn nynyi jak..tadaaaaaaaaaaaaaaaaa ada jugak cake for Mr.H. susah susah ja korang! terima kasih ya. semoga terus berjaya anak anak 2 Cekal!

 sedap cake ni! jenuh kan cake ke 5.tudiaaaaa. pengalaman korang bape cake dpt masa Birthday.haha ni rekod mr.H dpt byk: alhamdulillah mereka masih menghargai cikgu

 ok siap keje baru mr.H potong cake. terharu and so baikkk diorg ni sudi bw cake to me. mcm ni laa kan pelajar pelajar yg kelas tgh tgh ni depa ni syg cikgu depa walaupun sellau Mr.H dok marah ,bkn apa untuk korang jd yg terbaik kan. mr.H marah tanda sayang ya. hehe goodluck utk KHB paper AR2 nnti.sekali lg makasihhhhhh all


 terima kasih 2 cekal 

 alhamdulillah. lepas abis masuk kelas 2 cekal , sy rest jap 30 minit kat bilik guru.next kelas my anaka anak 3 Cekal.ni kelas sy .guru tingkatan diorg nih. masuk masuk lepas bg salam kat cikgu. duduk pastu we start our class mcm biasa. x smpai stengah ada 2 org baru masuk. masuk dengan bw cake jugak..aduihhh....mr.H so touchingggggggggggggggggggg..yg lain bangun nyanyi hapy birthday happy birthday to u ....hah smbung la nyanyi korang.hehe. cantik deco cake depa ni.so sweet!


 sesi memotong cake. cikgu doakan semua berjaya dlpm PT3 2017. KHB harap semua lulus dan ada yg skor A. do the best to all 3 Cekal. 

 makan time. sorry pengetua curi masa skit mkn cake dlm kelas.hee kelas tambahn esok sy cover balik.
family potraits 3 Cekal  major love!
semoga kita semua diberi kesihatan yg baik, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeqi.
semoga semua yg meraikan hari lahir sy, sy ucapakan jutaan terima kasih. sy juga mendoakan kita semua beroleh kejayaan dunia dan akhirat



color of cake . tq so much all!

 terima kasih kwn kwn SMK Beladin ats ucapan dan doa

from beloved family.tq so much.syg semua !

rabbani gruop .syukran jazilan


my team MIGdansi. 

kwn kwn sekolah menengah teknik! tq so much 

geng geng sado .tq

kwn kwn geng politeknik shah alam (elektronik perubatan)
terima kasih semua.
terima kasih juga kepada kwn kwn rakan taulan yng wsh memalui wasap,wechat,insta,twitter,fb,sms 
terima kasih semua!
panjang umur kita jumpa lagi kisah birthday tahun hadapan
2APRIL#2017#SMKbELADIN,SARAWAK

No comments: